Multitasker

 

SLD-0001
FAST LIVING/SLOW AGING 

Heeft jou levensstijl invloed op jou huid? 

Zie jij jezelf als een Multitasker? Zit jij ook nooit stil? Zit je hoofd vol?
Of misschien voel jij je wel dat je bent opgebrand.. en kunt je bijna geen energie meer vinden om je te concentreren, je slaapt misschien wel slecht..
Teveel mensen in één ruimte irriteren jou..
Je bent snel geprikkeld & hebt stress om dingen op tijd af te krijgen, het voelt alsof je te weinig tijd hebt in een dag.. Ohja! Je “moet”ook nog sporten!
Herken jij jezelf in deze dingen?

Stress heeft wel degelijk invloed op de huid! /Skin Regimen/ is speciaal ontwikkeld voor de multitasker, zowel de geur van de producten voor thuis gebruik & de salon behandelingen zijn ervoor om te zorgen om het stressniveau te verlagen of even je hoofd leeg te maken! Deze lijn is Gender neutraal, waardoor deze geschikt is voor de man & voor de vrouw om te gebruiken.

SLD-0020

/Skin Regimen/ pakt de meest voorkomende stressgerelateerde verschijnselen aan, zoals dehydratie, een vale teint, onzuiverheden, fijne lijntjes en rimpels.
Zo wordt ook het lifestylegerelateerde verouderingsproces dat veroorzaakt wordt door
het moderne hectische leven vertraagt.

SLD-0018

TOP 3 BESTSELLERS:
1. Cleansing Cream 
2. Tripeptide Cream 
3. HA Booster

Wat kan je van een /Skin Regimen Facial verwachten?
We gaan de huid los maken van de onderhuid en de doorbloeding van de huid stimuleren, door middel van een bindweefsel massage. Dit kan gevoelig zijn en met name als je stress ervaart waardoor het bindweefsel vaster gaat zitten. Er wordt een fruitzuur peeling aangebracht, welke sterk de celdeling van de huid stimuleert en je zult direct zien dat je huid er weer egaal en helder uit ziet! Je kan ook de keuze maken voor een intensief detox masker, dit is een masker wat wij vloeibaar aanbrengen, maar wat er in zijn geheel afgehaald wordt. Bij deze behandeling zorgt de Macro-Waves-Sound voor nieuwe energie van lichaam & geest!

Vragen? of wil je meer weten? Bel/WhatsApp ons gerust! 06-83263958
Mailen mag ook naar: info@beautysalonjustforyou.nl 

SLD-0032
SLD-0033