3-in-1 treatment

3-in-1 treatment

Er staat een nieuwe behandeling op het menu: de 3-in-1 treatment. Een intensieve behandeling die heel erg resultaat gericht is. Ik onderging de behandeling, zodat ik kon ervaren hoe het is en deze ervaring natuurlijk ook met jullie kan delen. 

De behandeling bestaat uit 3 fasen: Massage, warmtebooster en bandages. De massage is geen heerlijk ontspannen massage, het is een bindweefselmassage. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd, de afvalstoffen worden beter afgevoerd en het verminderd cellulite en oedeem. Niet elke handeling is even fijn, al moet ik zeggen dat het zeker geen pijn deed. Niet alle plekken zijn heel prettig, maar het is echt heel goed te doen. De binnenkant van mijn onderbeen was erg gevoelig tijdens deze behandeling; er werd direct op ingespeeld door de massage daar wat zachter te doen.

Ik wist van te voren dat het geen ontspannen massage zou zijn, maar ondanks dat werd ik alsnog heel erg op mijn gemak gesteld. Door het doekje op de ogen (met de ontspannen tranquility geur), werd het toch een hele fijne belevenis. De behandeling is echt gericht op de benen en de buik kan ook meegenomen worden, mocht je dat willen. Er werd goed overlegd met mij wat ik wel en niet wilde. 

Na de bindweefselmassage werd er een warmtebooster aangebracht (verbetert de microcirculatie en stimuleert de vetverbranding). Het duurde even voordat mijn been warm werd, maar het gaf echt een apart en fijn gevoel. Mijn andere been werd niet echt warm, terwijl het op mijn buik echt snel ging. 

In de laatste fase werden er doordrenkte bandages aangebracht om beide benen. Dit werd losjes gedaan, want het gaat niet om de strakheid maar juist om de temperatuur en het product dat erin zit. Hierdoor werden mijn benen juist weer heel erg koud. Een bijzondere toevoeging aan de behandeling vind ik (voor een slanker en gecorrigeerd sillouette). 

Direct na de behandeling voelden mijn benen veel dunner aan! Ik had het gevoel alsof ik een jeans in 2 maten kleiner zou passen. Wat een bijzonder gevoel! 

De behandeling is dus niet ontspannend: de bindweefselmassage geeft je geen ontspannend gevoel, maar is wel heel effectief. Ook moet je zelf verschillende houdingen aannemen en draaien tijdens de behandeling. Al met al een hele bijzondere behandeling, waarbij je direct resultaat zult voelen. 

Een echte “shockbehandeling” die gelijk vet en cellulite verminderd en verlichting geeft aan zwarte vermoeide benen! Absoluut een behandeling om eens te ervaren! 

24/7 online reserveren via: https://www.1beautyafspraak.nl/saloon/book/data/14289/#anchorAvailability

Vragen? Of reserveren via Telefoon/WhatsApp: 06-83263958

 

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Secured By miniOrange