Behandelingen

Gezicht

Elke gezichtsbehandeling begint met een huidanalyse en het Tranquillity welkomtsritueel dat zorgt voor onstpanning van lichaam & geest

En voor de lichaamsbehandelingen kan je gebruik maken van een privé douche.

 • [Face Special]
  € 39,00

  Een heerlijke well-beïng gezichtsbehandeling geschikt voor elk huidtype. We maken samen een keuze om de huid de hydrateren, voeden of zuiveren.

  30 min

 • [Face Special]
  € 67,50

  Een uitgebreide well-Beïng gezichtsbehandeling geschikt voor elk huidtype. We maken samen een keuze om de huid hydrateren, voeden, zuiveren of te kalmeren en beschermen. Na deze behandeling worden uw haren gewassen en in model gedroogd.

  60 min

 • [Sublime Skin Double Peel]
  € 64,00

  Een celvernieuwende en verhelderde gezichtsbehandeling, door middel van een dubbele fruitzuurpeeling gecombineerd met vitamine C. Na deze behandeling worden uw haren gewassen en in model gedroogd.

  45 min

 • [Sublime Skin Active Lift]
  € 83,00

  Een verstevigde en liftende gezichtsbehandeling, door middel van een innovatief liftend anti-aging masker en de huid krijgt weer volume dankzij de Japanse Kobido massage. Na deze behandeling worden uw haren gewassen en in model gedroogd.

  60 min

 • [ Sublime Skin Deluxe Lift ]
  € 98,00

  Een celvernieuwende, verstevigende en liftende gezichtsbehandeling. geeft een zachtere uitstraling aan fijne en diepe lijntjes en geeft de huid weer volume, door middel van fruitzuren, een innovatief liftend anti-aging masker en de Japanse Kobido massage. Na deze behandeling worden uw haren gewassen en in model gedroogd.

  75 min

 • [Sublime Skin Hormon-Aging]
  € 136,00

  De Rolls-Royce onder de gezichtsbehandelingen met extra veel massage! Speciaal voor de vrouwen in de overgang en daarna. Een zeer uitgebreide behandeling, welke celvernieuwend, verhelderend, liftend en verstevigend werkt. Inclusief het Sublime Skin eye mask. Na deze behandeling worden uw haren gewassen en in model gedroogd.

  90 min

 • [Sublime Skin Eye Mask]
  € 17,50

  Aanvullend te boeken bij iedere behandeling met een direct resultaat!

 • [Cleansing Treatment] (tot 18 jaar)
  € 26,00

  Om jeugdpuistjes tegen te gaan! Een intensief zuiverende gezichtsbehandeling.

  20 min

 • Skin Regimen / Facial – 30 min
  € 46,00

  Een gezichtsbehandeling speciaal ontwikkeld voor de multitasker, om stress gerelateerde imperfecties en tekenen van huidveroudering te corrigeren, door middel van fruitzuren voor een jonger en gezonder uiterlijk. De Macro-waves-sound zorgt bij deze behandeling voor nieuwe energie van lichaam & geest.

  30 min

 • Skin regimen / Facial – 60 min
  € 75,00

  Een gezichtsbehandeling speciaal ontwikkeld voor de multitasker, om stress gerelateerde imperfecties en tekenen van huidveroudering te corrigeren, door middel van fruitzuren of een intensief Detox masker (we maken samen de keuze) voor een jonger en gezonder uiterlijk. De bindweefselmassage bij deze behandeling versterkt het huidweefsel en verhoogt de spierelasticiteit. Na deze behandeling worden uw haren gewassen en in model gedroogd.

  60 min

Lichaam

Bij de lichaamsbehandelingen kunt u eventueel gebruik maken van een privé douche.

 • [Indiase hoofdhuidmassage]
  € 34,00

  De ideale massage als je regelmatig last hebt van hoofdpijn, stress en spanning. Deze massage stimuleert de doorbloeding, waardoor de afvalstoffen in het hoofd, nek en de schouders makkelijker en sneller worden afgevoerd.

  30 min

 • [Tranquillity Pro Sleep massage]
  € 64,00

  Een volledige massage met de ontspannen etherische Tranquillity olie, zachte brushes en de Tranquillity sound, waarbij gebruik wordt gemaakt van Ayurvedische-en Maleisische massage technieken. zeer geschikt voor mensen met slaapproblemen, stress, vermoeidheid, na een jetlag, voor iedereen, een moment voor jezelf! (Niet geschikt tijdens zwangerschap).

  60 min

 • NEW! [DE-STRESS Shoulder & Back Rescue]

  Biedt diepe ontspanning om alle stress van je af te laten glijden, doormiddel van massage technieken gericht op de belangrijkste spanningsgebieden met een heerlijke warme olie. (Hierbij heb je de keuze uit verschillende oliën). Geschikt voor iedereen die graag een ontspannen moment wil!

  30 min – € 34,00 | 45 min – €49,00 | 60 min – €64,00

 • [Aromasoul Scrub Massage]
  € 49,00

  Een lichaamsmassage met vulkanische scrub van de vulkaan Stromboli uit Italië. Uw reis begint met een keuze uit één van de 4 blends: Oriental, Mediterranean, Indian of Arabian, waardoor dit scrub ritueel een weldaad wordt van lichaam & geest. Uw huid zal weer heerlijk zacht zijn en stralen en u bent heerlijk ontspannen!

  45 min

 • [Aromasoul 4 element massage]
  € 64,00

  Gedurende deze massage wordt u meegenomen door 4 werelden van aromasoul. Elke reis begint met een keuze uit één van de 4 blends: Oriental, Mediterranean, Indian of Arabian. Het massage ritueel bestaat uit een cocktail van massagegrepen vanuit de verschillende werelddelen. Het Exotische Oosten, de warmte en golven van het Middellandse Zeegebied. Het levende energie gevende India en het Arabische om te aarden en herstellen vanuit de oude culturen van de Woestijnstammen.

  60 min

 • [Aromasoul Scrub + 4 Element massage]
  € 85,00

  80 min

 • [Hot Stone]
  € 49,00

  Een massage met warme stenen en etherische oliën van aromasoul, welke zorgen voor een diepe ontspanning in de spieren.

  45 min

 • [Himalaya Salt Massage]
  € 64,00

  Een oud genezingsritueel, welke een positief en gunstig effect heeft op de gezondheid en schoonheid van het lichaam. De massage met warme Himalaya zoutstenen en de Himalaya salt-scrub-massage, hebben een therapeutische werking voor lichaam & geest. Geschikt voor iedere huidconditie.

  60 min

 • [Body Active Massage]
  € 64,00

  Een intensieve behandeling voor mensen die regelmatig sporten, om het lichaam te verstevigen en afvalstoffen af te voeren. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de toevoer van zuurstof in het weefsel wordt verbeterd. De werkzaamheid wordt versterkt door het body masker van gele klei uit Brazilië, de Tui Na technieken en de bamboemassage.

  60 min

 • [3-in-1 Body Treatment]
  € 64,00

  Een intensieve behandeling om vocht af te voeren, de vetafbraak te stimuleren en te remodelleren. De behandeling bestaat uit 3 fasen: in de eerste fase brengen we een warmte booster aan om de micro-circulatie te stimuleren. De tweede fase volgt een intensieve massage en in de derde fase brengen we doordrenkte bandages aan, waardoor je een koud effect ervaart. Na de behandeling zal het lichaam weer stevig aanvoelen & de benen voelen weer licht en fris!

  60 min

 • [New Life New Mum]
  € 64,00

  Een behandeling voor tijdens en na de zwangerschap, dankzij de verstevigende en voedende werking van natuurlijke ingrediënten. verbetert de bloedcirculatie, verminderd ophoping van vocht, waardoor de kans op striae verminderd wordt. Na deze behandeling is de huid diep gevoed, voelt zacht en elastischer. Nu mag mama genieten!

  60 min

Hoofdhuid spa

 • [Circle Moment]
  €21,00

  Een detox scrub-massage van hoofdhuid en haar voor een diepe intensieve reiniging, waardoor het Circle masker een betere werking heeft. U kiest zelf een circle masker, welke u ook mee naar huis mag nemen. (Een circle moment is ook mogelijk tijdens b.v. een wenkbrauw behandeling.

  20 min

 • [Spa Time]
  € 21,00

  Een hoofdhuid en haar-behandeling om naar wens samen te stellen met Natural Tech: anti-aging, detox, voeding, hydratatie, een keratine boost, glans of tegen haaruitval. Een extra RELAX moment voor jezelf! (ook mogelijk in combinatie met andere behandelingen).

  20 min

 • [Spa Time Deluxe]
  € 49,50

  Een zeer uitgebreide hoofdhuid-en haarbehandeling met Natural Tech: anti-aging, detox, voeding, hydratatie, een keratine boost, volume boost, glans of tegen haaruitval. Incl. een ontspannen hoofdhuid & handmassage

  60 min

Handen & Voeten

 • [Special Spa Time Hands]
  € 30,00

  Een spa ervaring speciaal voor je handen! En geheel naar wens samen te stellen, dus ook mogelijk in combinatie met een O.P.I Gelcolor behandeling. Keuze mogelijkheden: Vijlen en verzorgen van nagels en nagelriemen. Abrikozenpit scrub-massage, speciaal verzachtend masker van paarse klei en een ontspannen massage van hand en onderarmen. Als afsluiting kan je kiezen voor een warm paraffine bad voor je handen.

  30 min

 • [Gelcolor by O.P.I. Handen]
  € 25.95

  Incl. vijlen, verzorgen van nagelriemen en een handmassage.

  30 min

 • [Gelcolor by O.P.I. Voeten]
  € 25,95

  Incl. vijlen, verzorgen van nagelriemen en een voetmassage.

  30 min

 • [Gelcolor by O.P.I. Handen & Voeten]
  € 46,50

  Incl. vijlen, verzorgen van nagelriemen en een hand- en voetmassage.

 • [Verwijderen Gelcolor]
  € 13,00

  Handen of voeten. (Aansluitend nieuwe gelcolor is € 7,50)

 • [Nagels lakken]
  € 18,50

  De nagels worden gelakt met een Pupa color gel naar keuze, deze krijgt u ook mee naar huis.

 • [Paraffine pakking handen]
  € 15,00

  Een warm paraffine masker voor je handen, welke de doorbloeding stimuleert, maakt de huid elastischer, verbetert droge handen en nagelriemen, verzacht pijnlijke spieren, verminderd ontstekingen en verbetert het onderhuids bindweefsel.

 • [6x Gelcolor abonnement]
  € 133,00

  U heeft de keuze uit gelcolor op uw handen of voeten. beide behandelingen zijn inclusief vijlen, verzorgen van nagelriemen en een hand- en/of voetmassage. | Tevens ontvangt u met dit abonnement: 10% korting op alle O.P.I producten 10% korting op het verwijderen van gelcolor | (Dit abonnement is niet persoonsgebonden)

Brows

 • [Eyebrows]
  € 17,00

  Alleen de onderkant waxen en epileren.

 • [Eyebrows + Tinting]
  € 26,00

  Alleen de onderkant waxen en epileren. Verven van de wenkbrauwen met regular verf.

 • [Eyebrows Deluxe]
  € 26,50

  Onder- en bovenkant waxen en epileren.

 • [Eyebrows Deluxe + Tinting]
  € 32,50

  Onder- en bovenkant waxen en epileren. Verven van de wenkbrauwen met regular verf.

 • [Henna Brows]
  € 39,50

  Onder- en bovenkant waxen en epileren. Verven van de wenkbrauwen met henna (verft ook de huid). Wil je zeker weten dat je niet allergisch bent voor henna? Kom even langs voor een gratis allergie test!

 • Nieuw! [Brow Lift]
  € 44,00

  Liften van de wenkbrauwharen, waardoor de wenkbrauwen een stuk voller lijken! Dit wordt gedaan met een speciale lotion-formule. Geschikt voor eigenwijze wenkbrauwhaartjes, voor een fluffy look of een strakke look! Inclusief onder- en bovenkant waxen en epileren. *Regular verf kan wel gelijk, henna is pas na een week mogelijk . [ Brow Lift Only ] €35,-

 • [Teen Brows] (tot 16 jaar)
  € 14,00

  Onder-en bovenkant waxen en epileren.

 • [Guy Brows]
  € 17,00

  Waxen en epileren.

 • [Eyebrows Tinting]
  € 14,50

  Wenkbrauwen verven met regular verf.

 • [Wimpers verven]
  € 15,00

  Verven van de wimpers.

Make-up by pupa milano

Natural side make-up collectie, welke 100% natuurlijk is!

 • [Make-up Advies]
  € 20,00

  Persoonlijk make-up advies. Het bedrag vervalt bij aankoop van 2 producten

 • [Make-up All-in]
  € 29,00

  Ogen, wenkbrauwen, gezicht en lippen worden geheel naar wens opgemaakt.

 • [Bruids Make-up]
  € 80,00

  Geheel naar wens en inclusief proef make-up

Ontharen

Wij waxen met Cerazyme, deze wax is gelijk een masker voor je huid gericht op huidverjonging

 • [Ontharen bovenlip]
  € 12,50
 • [Ontharen kin]
  € 12,50
 • [Ontharen bovenlip & kin]
  € 20,50
 • [Ontharen gelaat]
  € 29,95
 • [Ontharen armen]
  € 24,00

 • [Ontharen benen]
  € 25,00
 • [Ontharen bovenbenen]
  € 25,00
 • [Ontharen boven- en onderbenen]
  € 36,00
 • [Ontharen oksels]
  € 17,50
 • [Ontharen rug]
  € 39,00

Abonnementen 

 • [6x Gelcolor Abonnement]
  € 133,00

  U heeft de keuze uit gelcolor op uw handen of voeten. beide behandelingen zijn incl. vijlen, verzorgen van nagelriemen en een hand en/of voetmassage. Tevens ontvangt u met dit abonnement:

 • 10% korting op alle O.P.I producten
 • 10% korting op het verwijderen van gelcolor

(Dit abonnement is niet persoonsgebonden)

 • [4x Peel Kuur abonnement]
  € 129,00

  Een gezichtsbehandeling met fruitzuren, om de huid te egaliseren, rimpeldiepte te verminderen, pigment te verzachten, de huid te verhelderen en de celdeling te stimuleren.

  25 min (per behandeling)

 • Nieuw! [6x Rittenkaart]

  7,5% voordeel op het totaal bedrag van 6 behandelingen. | Altijd 10% voordeel op alle Pupa Milano producten

  Mogelijk voor iedere gewenste behandeling!

 • Nieuw! [10x Rittenkaart]

  15% voordeel op het totaal bedrag van 10 behandelingen. | Altijd 10% voordeel op al onze product merken. (uitgezonderd aanbiedingen) | Ontvang maandelijks via WhatsApp/Email een speciale VIP aanbieding!

  Mogelijk voor iedere gewenste behandeling!

Secured By miniOrange