Behandelingen

Gezicht

Elke gezichtsbehandeling begint met een huidanalyse en het Tranquillity welkomtsritueel dat zorgt voor onstpanning van lichaam & geest

En voor de lichaamsbehandelingen kan je gebruik maken van een privé douche.

 • [ The Joy of Beauty Facial ]
  € 41,00

  Een heerlijke well-beïng gezichtsbehandeling ontwikkeld op wat de huid op dat moment nodig heeft aan hydratatie, voeding of zuivering.

  30 min. Well-Being
 • [ The Joy of Beauty Facial ]
  € 70,00

  Een heerlijke well-beïng gezichtsbehandeling ontwikkeld op wat de huid op dat moment nodig heeft aan hydratatie, voeding of zuivering. Bij deze behandeling is het ook mogelijk om een gevoelige, rode huid te kalmeren en beschermen. Na deze behandeling worden je haren gewassen en in model gedroogd.

  60 min. Well-being
 • Vernieuwd! [ Sublime Skin Super Peel ]
  € 76,00

  Een buitengewone multi-actieve peeling voor alle huidtypes. We maken samen een keuze uit de delicate peel (mild), age peel (lijntjes en rimpels) of bright peel (glow & tegen pigment). Tevens kan je kiezen uit een effectieve bindweefsel-, Japanse-Kobido- of ontspannengelaatsmassage. Na de behandeling worden je haren gewassen en in model gedroogd.

  60 min. Anti-aging
 • Vernieuwd! [ Sublime Skin Pro Lift ]
  € 85,00

  Een verstevigende en liftende anti-aging behandeling, door middel van een intensief liftend masker en de huid krijgt weer volume dankzij de Japanse-Kobido massage. Na deze behandeling worden je haren gewassen en in model gedroogd.

  60 min. Anti-aging
 • Vernieuwd! [ Sublime Skin Deluxe Lift ]
  € 100,00

  In deze anti-aging behandeling maken we samen een keuze uit één van onze multi-actieve peelings: Delicate (mild) of age (lijntjes en rimpels) of bright (glow & tegen pigment. Dankzij een intensief liftend masker en de Japanse-Kobido massage krijgt de huid weer volume en voelt weer stevig aan. Na deze behandeling worden je haren gewassen en in model gedroogd.

  75 min. Anti-aging
 • Vernieuwd![ Sublime Skin Hormon-Aging 50+]
  € 136,00

  Een speciaal ontwikkelde en zeer uitgebreide anti-aging behandeling voor de vrouwen in de overgang en de tijd daarna met extra veel massage waarbij ook de armen en handen extra worden meegenomen! Deze behandeling bestrijdt het dunner worden van de huid, verhoogt het collageen, elastine, geeft volume en stimuleert de productie van hyaluronzuur. Na deze behandeling worden je haren gewassen en in model gedroogd. Incl. het Sublime Skin Eye Mask. [ 4x Super peel Kuur abonnement

  90 min Anti-aging 50+

 • [ Sublime Skin Eye Mask ]
  € 17,50

  Aanvullend bij te boeken bij iedere behandeling met een direct eff ect! Stimuleert het collageen, anti-blauw eff ect op donkere kringen, verminderd zwellingen en wallen!

 • [ Cleansing Treatment ] (tot 18 jaar)
  € 28,00

  Om jeugdpuistjes tegen te gaan! Een intensief zuiverende gezichtsbehandeling.

  20 min
 • Skin Regimen / Facial – 30 min
  € 41,00

  Een gezichtsbehandeling speciaal ontwikkeld voor de multitasker, om stress gerelateerde imperfecties en tekenen van huidveroudering te corrigeren, door middel van fruitzuren voor een jonger en gezonder uiterlijk. De Macro-waves-sound zorgt bij deze behandeling voor nieuwe energie van lichaam & geest.

  30 min Multitasker | Stress
 • Skin regimen / Facial – 60 min
  € 76,00

  Een gezichtsbehandeling speciaal ontwikkeld voor de multitasker, om stress gerelateerde imperfecties en tekenen van huidveroudering te corrigeren, door middel van fruitzuren of een intensief Detox masker (we maken samen de keuze) voor een jonger en gezonder uiterlijk. De bindweefselmassage bij deze behandeling versterkt het huidweefsel en verhoogt de spierelasticiteit. Na deze behandeling worden uw haren gewassen en in model gedroogd.

  60 min Multitasker | Stress
 • [ Sacred Nature Hydra ]
  €41,-

  Cosmos Biologisch Gecertificeerd! Een gezichtsbehandeling met een speciale openingsfase gevolgd door een diep reinigende massage, een diepte reiniging met granaatappelzaad en een hydraterend masker. Met als resultaat een onmiddellijk stralend effect, de huid zal weer strak en veerkrachtig aanvoelen en is klaar om de uitdagingen van de omgeving aan te gaan om de uitstraling van jeugdigheid te behouden! Geschikt voor ieder huidtype.

  30 min. Regeneer je huid, regenereer onze planeet!
 • [ Sacred Nature Lift & Glow ]
  €76,-

  Cosmos Biologisch Gecertificeerd! Een gezichtsbehandeling met een speciale openingsfase gevolgd door een diep reinigende massage, een diepte reiniging met granaatappelzaad met een hydraterende basis. Bij deze behandeling worden de tekenen van de tijd gecorrigeerd. Je hebt de keuze uit een een Lift of Zuiverend Glow masker met beide intensieve massage technieken om huidveroudering tegen te gaan. We sluiten deze behandeling af met de Nourishing Touch die voeding en bescherming biedt voor de huid barrière! Na deze behandeling worden je haren gewassen en in model gedroogd. Geschikt voor ieder huidtype.

  60 min. Regeneer je huid, regenereer onze planeet!

Lichaam

Bij de lichaamsbehandelingen kunt u eventueel gebruik maken van een privé douche.

 • [ Indiase hoofdhuidmassage ]
  € 35,00

  De ideale massage als je regelmatig last hebt van hoofdpijn, stress en spanning. Deze massage stimuleert de doorbloeding, waardoor de afvalstoffen in het hoofd, nek en de schouders makkelijker en sneller worden afgevoerd.

  30 min
 • [ Tranquillity Pro Sleep massage ]
  €65,00

  Een volledige massage met de ontspannen etherische Tranquillity olie, zachte brushes en de Tranquillity sound, waarbij gebruik wordt gemaakt van Ayurvedische-en Maleisische massage technieken. zeer geschikt voor mensen met slaapproblemen, stress, vermoeidheid, na een jetlag, voor iedereen, een moment voor jezelf! (Niet geschikt tijdens zwangerschap).

  60 min
 • [ DE-STRESS Shoulder & Back Rescue ]

  Biedt diepe ontspanning om alle stress van je af te laten glijden, doormiddel van massage technieken gericht op de belangrijkste spanningsgebieden met een heerlijke warme olie. (Hierbij heb je de keuze uit verschillende oliën). Geschikt voor iedereen die graag een ontspannen moment wil!

  30 min - € 35,00 | 45 min - €50,00 | 60 min - €65,00
 • [ Aromasoul Scrub Massage ]
  € 45,00

  Een lichaamsmassage met vulkanische scrub van de vulkaan Stromboli uit Italië. Uw reis begint met een keuze uit één van de 4 blends: Oriental, Mediterranean, Indian of Arabian, waardoor dit scrub ritueel een weldaad wordt van lichaam & geest. Uw huid zal weer heerlijk zacht zijn en stralen en u bent heerlijk ontspannen!

  45 min
 • [ Aromasoul 4 element massage ]
  € 65,00

  Gedurende deze massage wordt u meegenomen door 4 werelden van aromasoul. Elke reis begint met een keuze uit één van de 4 blends: Oriental, Mediterranean, Indian of Arabian. Het massage ritueel bestaat uit een cocktail van massagegrepen vanuit de verschillende werelddelen. Het Exotische Oosten, de warmte en golven van het Middellandse Zeegebied. Het levende energie gevende India en het Arabische om te aarden en herstellen vanuit de oude culturen van de Woestijnstammen.

  60 min
 • [ Aromasoul Scrub+4 Element massage ]
  € 87,00
  80 min
 • [ Revitalize Perfect Back Treatment ]
  €50,-

  Een zuiverende rug behandeling, welke tevens een ontspannende werking heeft op de spieren. Reiniging, scrub met fruitzuren, modder masker met thermaal water, magnesium & calsium welke de spierspanning verlcith en als afsluiting een heerlijke massage. Geschikt voor iedereen die graag de rug wil detoxen of bij rugklachten!

  45 min.
 • [ Montalcino Thermal Mud ]
  €65,-

  Een effectieve behandeling die tevens ontspannend werkt. We starten met een scrub met fruitzuren gevolgd door heerlijk warme Montalcino Thermal Mud uit de heetste vulkanische wateren in Toscane-Italië, welke calcium & magnesium bevat met afvoerende en remodellerende eigenschappen. Deze brengen we aan met heerlijk ontspannende massagetechnieken! ** Tevens kan je ervoor kiezen om ook de vetafbraak te stimuleren tijdens deze behandeling.

  60 min.

 • [ Hot Stone ]
  € 50,00

  Een massage met warme stenen en etherische oliën van aromasoul, welke zorgen voor een diepe ontspanning in de spieren.

  45 min
 • [ Himalaya Salt Massage ]
  € 65,00

  Een oud genezingsritueel, welke een positief en gunstig effect heeft op de gezondheid en schoonheid van het lichaam. De massage met warme Himalaya zoutstenen en de Himalaya salt-scrub-massage, hebben een therapeutische werking voor lichaam & geest. Geschikt voor iedere huidconditie.

  60 min
 • New! [ Deep Tissue Massage ]
  € 65,00

  Dit is een intensieve massage gericht op het bindweefsel rond de spieren, zodat er ruimte ontstaat voor je spieren. Verklevingen en littekenweefsels kunnen losgemaakt worden en de circulatie van bloed en zuurstof verbetert! Om de balans in het lichaam terug te brengen! Zeer geschikt bij opgehoopte spanning in zowel lichaam als geest!

  60 min
 • [ 3-in-1 Body Treatment ]
  € 65,00

  Een intensieve behandeling om vocht af te voeren, de vetafbraak te stimuleren en te remodelleren. De behandeling bestaat uit 3 fasen: in de eerste fase brengen we een warmte booster aan om de micro-circulatie te stimuleren. De tweede fase volgt een intensieve massage en in de derde fase brengen we doordrenkte bandages aan, waardoor je een koud effect ervaart. Na de behandeling zal het lichaam weer stevig aanvoelen & de benen voelen weer licht en fris!

  60 min
 • [ New Life New Mum ]
  € 65,00

  Een behandeling voor tijdens en na de zwangerschap, dankzij de verstevigende en voedende werking van natuurlijke ingrediënten. verbetert de bloedcirculatie, verminderd ophoping van vocht, waardoor de kans op striae verminderd wordt. Na deze behandeling is de huid diep gevoed, voelt zacht en elastischer. Nu mag mama genieten!

  60 min
 • [ Thermogenic Attack ]
  €35,-

  Een korte intensieve lichaamsbehandeling om de microcirculatie te verbeteren, cellulite te verminderen, de vet afbraak te stimuleren en het lichaam te remodelleren.

  30 min.

Hoofdhuid spa

 • Vernieuwd! [ Circle Moment ]
  € 35,00

  We starten met een detox door middel van een peeling op de hoofdhuid en een scrub shampoo voor het haar met een heerlijke massage. Vervolgens kiezen we samen een haaren/ of hoofdhuidmasker op wat er op dat moment nodig is. Bij deze behandeling worden je haren weer in model gedroogd. Tip: Boek je deze behandeling aanvullend bij één van onze andere behandelingen bijvoorbeeld bij een massage, gelcolor of wenkbrauw behandeling, dan ontvang je €10,- voordeel!

  30 min
 • Vernieuwd! [ Well-Being Moment ]
  € 55,00

  Een heerlijk ontspannen hoofdhuidbehandeling om even uit je hoofd te komen, maar tegelijkertijd kan je een hoofdhuid of haar probleem aanpakken. We maken samen een keuze op basis van een hoofdhuid en haar analyse. Elke behandeling bestaat uit een welkomst-, reinigings-, ontspannings-, hand-en vitaliteitsmassage. Bij deze behandeling worden je haren weer in model gedroogd.

  60 min

Handen & Voeten

 • [ Special Spa Time Hands ]
  € 30,00

  Een spa ervaring speciaal voor je handen! En geheel naar wens samen te stellen, dus ook mogelijk in combinatie met een O.P.I Gelcolor behandeling. Keuze mogelijkheden: Vijlen en verzorgen van nagels en nagelriemen. Abrikozenpit scrub-massage, speciaal verzachtend masker van paarse klei en een ontspannen massage van hand en onderarmen. Als afsluiting kan je kiezen voor een warm paraffine bad voor je handen.

  30 min
 • [ Gelcolor by O.P.I. Handen ]
  € 26,00

  Incl. vijlen, verzorgen van nagelriemen en een handmassage.

  30 min
 • [ Gelcolor by O.P.I. Voeten ]
  € 26,00

  Incl. vijlen, verzorgen van nagelriemen en een voetmassage.

  30 min
 • [ Gelcolor by O.P.I. Handen & Voeten ]
  € 47,00

  Incl. vijlen, verzorgen van nagelriemen en een hand- en voetmassage.

 • [ Verwijderen Gelcolor ]
  € 15,00

  Handen of voeten. (Aansluitend nieuwe gelcolor is € 10,-)

 • [ Nagels lakken ]
  € 19,50

  De nagels worden gelakt met een Pupa color gel naar keuze, deze krijgt u ook mee naar huis.

 • [ Paraffine pakking handen ]
  € 16,00

  Een warm paraffine masker voor je handen, welke de doorbloeding stimuleert, maakt de huid elastischer, verbetert droge handen en nagelriemen, verzacht pijnlijke spieren, verminderd ontstekingen en verbetert het onderhuids bindweefsel.

 • [ 6x Gelcolor abonnement ]
  € 136,00

  U heeft de keuze uit gelcolor op uw handen of voeten. beide behandelingen zijn inclusief vijlen, verzorgen van nagelriemen en een hand- en/of voetmassage. | Tevens ontvangt u met dit abonnement: 10% korting op alle O.P.I producten 10% korting op het verwijderen van gelcolor | (Dit abonnement is niet persoonsgebonden)

Brows

 • [ Eyebrows ]
  € 19,00

  Alleen de onderkant waxen en epileren.

 • [ Eyebrows + Tinting ]
  € 26,50

  Alleen de onderkant waxen en epileren. Verven van de wenkbrauwen met regular verf.

 • [ Eyebrows Deluxe ]
  € 27,00

  Onder- en bovenkant waxen en epileren.

 • [ Eyebrows Deluxe + Tinting ]
  € 33,00

  Onder- en bovenkant waxen en epileren. Verven van de wenkbrauwen met regular verf.

 • [ Henna Brows ]
  € 39,50

  Onder- en bovenkant waxen en epileren. Verven van de wenkbrauwen met henna (verft ook de huid). Wil je zeker weten dat je niet allergisch bent voor henna? Kom even langs voor een gratis allergie test!

 • [ Brow Lift ]
  € 45,00

  Liften van de wenkbrauwharen, waardoor de wenkbrauwen een stuk voller lijken! Dit wordt gedaan met een speciale lotion-formule. Geschikt voor eigenwijze wenkbrauwhaartjes, voor een fluffy look of een strakke look! Inclusief onder- en bovenkant waxen en epileren. *Regular verf kan wel gelijk, henna is pas na een week mogelijk . [ Brow Lift Only ] €35,-

 • [ Eyebrows Tinting ]
  € 15,50

  Wenkbrauwen verven met regular verf.

 • [ Wimpers verven ]
  € 16,50

  Verven van de wimpers.

Make-up by pupa milano

Natural side make-up collectie, welke 100% natuurlijk is!

 • [ Make-up Advies ]
  € 25,00

  Persoonlijk make-up advies. Het bedrag vervalt bij aankoop van 2 producten

 • [ Make-up All-in ]
  € 30,00

  Ogen, wenkbrauwen, gezicht en lippen worden geheel naar wens opgemaakt.

Ontharen

Wij waxen met Cerazyme, deze wax is gelijk een masker voor je huid gericht op huidverjonging

 • [ Ontharen bovenlip ]
  € 12,50
 • [ Ontharen kin ]
  € 12,50
 • [ Ontharen bovenlip & kin ]
  € 21,00
 • [ Ontharen gelaat ]
  € 31,-

Sorry, no menu items matched your criteria.

Abonnementen 

 • [6x Gelcolor Abonnement]
  € 136,00

  U heeft de keuze uit gelcolor op uw handen of voeten. beide behandelingen zijn incl. vijlen, verzorgen van nagelriemen en een hand en/of voetmassage. Tevens ontvangt u met dit abonnement:

 • 10% korting op alle O.P.I producten
 • 10% korting op het verwijderen van gelcolor

(Dit abonnement is niet persoonsgebonden)

 • [4x Super Peel Kuur abonnement]
  € 133,-

  Een gezichtsbehandeling met fruitzuren, om de huid te egaliseren, rimpeldiepte te verminderen, pigment te verzachten, de huid te verhelderen en de celdeling te stimuleren.

  25 min (per behandeling)
 • [ 6x Rittenkaart ]

  7,5% voordeel op het totaal bedrag van 6 behandelingen. | Altijd 10% voordeel op alle Pupa Milano producten

  Mogelijk voor iedere gewenste behandeling!
 • [ 10x Rittenkaart ]

  15% voordeel op het totaal bedrag van 10 behandelingen. | Altijd 10% voordeel op al onze product merken. (uitgezonderd aanbiedingen) | Ontvang per kwartaal via WhatsApp/Email een speciale VIP aanbieding!

  Mogelijk voor iedere gewenste behandeling!