Blijf thuis, gebruik een masker

Blijf thuis, gebruik een masker

Veel mensen zitten thuis vanwege de maatregelen omtrent het Corona virus. Helaas heeft ook Beautysalon Just for You de deuren tijdelijk moeten sluiten voor behandelingen. Wel zijn ze dagelijks twee uurtjes geopend voor advies of voor het afhalen van producten. Nu je thuis zit en je beauty afspraak niet door kan gaan, kun je zelf gelukkig je huid ook goed verzorgen met de Comfort Zone producten. Het merk heeft o.a. maskertjes, die perfect zijn voor thuis!

Comfort Zone heeft onder andere sheet maskers, dat is een vel in de vorm van je gezicht. Gemaakt van bi-cellulose, wat natuurlijk afbreekbaar is en het vermogen heeft om erg veel werkstoffen af te geven aan je huid.Je kunt het masker heel snel en gemakkelijk op je gezicht leggen (gebruiksaanwijzing in in begrepen). Het masker laat je 15 minuten inwerken en dan verwijder je het masker.

Er zijn verschillende varianten en ze zijn €12,50 per stuk:
Skin perfect mask: Dit is een hydraterend masker, aanbevolen voor de vermoeide, welke even een boost nodig heeft.
Party ready mask: Geschikt voor de huid met een doffe teint, vitamine C verhelderd.
Water source mask: Hydraterend masker voor een huid met vocht te kort (craquelé lijntjes ontstaan en de huid wordt dof, vooral nu we veel binnen zitten).
De-stress mask: Aanbevolen voor een gedehydrateerde huid of huid die heeft geleden onder weersomstandigheden.

Ik heb zelf het Water Source masker geprobeerd. Ik had net een heerlijke douche genomen en om helemaal tot rust te komen, heb ik dit masker daarna aangebracht. Het was direct heel verfrissend voor de huid. Omdat het masker op je gezicht zit, en daar al het serum al in zit, droogt het masker niet uit. Ook blijven er geen vieze resten achter. Het serum dat na het masker achterblijft, masseer je gewoon in en klaar!

Comfort Zone heeft ook tubes met daarin maskers. Ideaal voor als je 1 a 2 keer (aanbevolen gebruik) per week een masker aan wilt brengen. Mocht je geen idee hebben welk masker je het fijnst vindt, wat de verschillen onderling zijn of wil je het gewoon eens proberen voor een fijne prijs: ze hebben nu deze limited edition masker zakjes. Hier zit 15 ml in, wat genoeg is voor 3x aanbrengen. Het zijn dezelfde maskers als in de tubes, alleen dan een kleiner formaat.

Deze maskers zijn ook heel makkelijk en de meeste kun je ‘s nachts laten zitten. Het Renight Mask zegt het al: echt een masker voor de nacht. Het is een voedend & herstellend vitamine masker. Het heeft echt de bekende Comfort Zone geur! Het masker kun je met de vingers of met een kwast aanbrengen. Je voelt het wel zitten op je gelaat, maar je hebt niet het idee dat je met een masker op naar bed gaat. De volgende ochtend voel je het masker niet meer, maar heb je er wel een hele zachte huid voor terug gekregen.

Het Sublime Skin lift mask: dit is echt een liftend & verstevigend masker dat je huid er jonger uit laat zien. Het masker is iets dikker, maar smeert net zo makkelijk uit. Ook dit masker kun je de hele nacht in laten trekken!

Het Hydramemory mask: Dit masker belooft optimale hydratatie in slechts 3 minuten! Je kunt het overtollige na 3 minuten met een tissue eraf halen. Ik heb dit masker aangebracht en ik merkte meteen dat mijn huid het opslurpte. Na 3 minuten was er geen product meer over en ik hoefde dus niks met een tissue eraf te halen. Ik voelde ook niet meer dat ik een masker aan had gebracht, alleen het resultaat van een gladde en frisse huid was nog over. Dat had mijn huid echt even nodig!

Het Active Pureness mask: Dit is een klei masker. Dit laat je 10 minuten inwerken en spoel je er vervolgens af. Het is een heel ander masker dan de rest dus. Echt geschikt voor een onzuivere huid. Het absorbeert talg en zorgt ervoor dat de poriën minder zichtbaar zijn. Ook zorgt het voor een mat effect op je gezicht.

Nieuwsgierig geworden naar 1 van de maskers?  (de pocket size maskers zijn €12,50 per stuk en OP = OP)  Vraag gerust om advies in de salon, bellen/WhatsAppen mag ook!
06-83263958

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Secured By miniOrange