[Comfort zone] sacred nature

[Comfort zone] sacred nature

Sacred Nature is de nieuwe gecertificeerde biologische lijn van Comfort Zone. Een lijn met mooie producten die de huid jong en gezond houdt en ook nog eens goed is voor onze planeet. De producten zijn gemaakt met een exclusieve mix van natuurlijke ingrediënten, met een aantal uit de (Scientific Garden) tuin van de Comfort Zone laboratoria. Deze ingrediënten beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Op die manier is je huid beter bestand tegen klimaatveranderingen. 

De producten zitten in glazen potjes, die recyclebaar zijn. 

De cleansing balm is een geconcentreerd product, waarmee je zowel je gezicht als je ogen & lippen kunt reinigen. Als dit product in contact komt met water, verandert de substantie is een melk achtig product. Er zit organische buriti olie in. Deze geeft een verzorgende werking en zal de huid glad doen aanvoelen. 

Van dit product heb je slecht een heel klein beetje nodig. Ik vind het zelf prettig om mijn ogen en gezicht eerst met een micellair water te reinigen, maar dat hoeft dus niet. Als je basic make-up draagt kun je alles direct met de cleansing balm verwijderen. De cleansing balm breng je aan op je gezicht en verdeel je goed over je gezicht. Daarna spoel je deze met water af. 

Deze cleansing balm kun je in de avond gebruiken, als je je make-up eraf haalt. En juist ook in de ochtend, omdat je huid s’nachts aan het werk gaat en alle afvalstoffen eruit gooit. 
Zo is je huid weer beter in staat werkstoffen op te nemen. 

Als 2e stap breng je het Youth Serum aan. In dit serum zit tamarinde. Dat is een natuurlijk alternatief voor hyaluronzuur, dat voor het verfrissende en verjongende resultaat zorgt. De tamarinde komt uit de eigen tuin van het lab van Comfort Zone. De Kangoeroepoot (een Australische bloem) zorgt voor een verstevigende werking. 

Dit serum ruikt echt heerlijk! Deze producten hebben geen overheersende geur, maar een subtiele lekkere geur. Dit serum is echt mijn favoriet wat betreft geur. Het heeft een mooie, dunne substantie. Vooral daarvan is dat het na het aanbrengen al direct in de huid trekt. Het pompje zorgt ervoor dat je het product heel hygiënisch kunt gebruiken.

In de lijn zitten 2 soorten crèmes: 

-Hydra creme: een licht hydraterende creme met antioxidanten. Er zit Scientific Garden Extract en Japanse ceder extract in. De creme beschermt de huid tegen omgevingsfactoren die zorgen voor uitdroging en verlies van vitaliteit.

-Nutrient creme: een rijke creme met antioxidanten. Ook hier zit het Scientific Garden Extract in, maar ditmaal samen met het mos extract. Mossen behoren tot de oudste groepen landplanten. Deze creme versterkt de huidbarriere en voorkomt vroegtijdige huidveroudering. 

De cremes zien er vrijwel hetzelfde uit. De Nutrient creme is net iets voller van structuur. Je moet echt de creme kiezen die het beste bij je huidtype past. Je hebt slechts een heel klein beetje nodig van de creme. Ik dacht dat ik al weinig product gebruikte, maar alsnog bleef de creme op mijn huid liggen. Toen ik minder product gebruikte, merkte ik dat mijn huid het wel absorbeerde. Ik heb het dan echt over een heel klein beetje product, dus je zult super lang met zo’n potje creme doen. 

Alle producten maken de huid zacht en stralend. Momenteel is het weer erg wisselend. Dan ligt de temperatuur rond het 0-punt en dan weer is het een graad of 8 maar met veel regen. Mijn huid heeft veel te verduren: ik zit veel binnen met de verwarming aan. Als ik even naar buiten ga, komt mijn gezicht in aanraking met de kou en de schrale wind. Ondanks dat heb ik geen droge plekken, de Sacred Nature producten verzorgen mijn gezicht goed. De producten zijn, vanwege hun natuurlijke ingrediënten, ook perfect voor de super gevoelige huid.

Behalve bovenstaande producten is er ook nog:

– Exfoliant Mask: een masker voor een milde exfolierende en huidvernieuwende werking

– Hand & Body Soap: een zeep die je zowel voor je handen als voor je lichaam kunt gebruiken. Je kunt deze zeep in verschillende stukjes breken, zodat je overal een stukje neer kunt leggen. Of een klein stukje mee kunt nemen. (Tip: hij ruikt erg lekker, dus je kan hem ook in je kleding kast leggen). 

– Body Butter: een rijke body creme voor een intensief gevoede en zijdezachte huid. 

Er is ook een behandeling met de Sacred Nature producten. Tijdens deze behandeling kun je kiezen uit een Glow klei masker of een rubber masker. Dit is niet voor thuis gebruik, maar een extra ervaring voor in de salon met een deep cleansing massage. Onthoud deze voor na de lockdown of plan alvast een afspraak! Ook maak je dan kennis met de scrub, met daarin granaatappelpitjes. Je kunt voor deze behandeling kiezen uit 30 of 60 minuten. 

Wil je dit graag thuis ervaren tijdens de lokdown?
Bestel de sacred nature gezichtsbehandeling voor Thuis : 
https://beautysalonjustforyou.nl/product/sacred-nature-gezichtspakket-voor-thuis-met-gratis-cleansing-balm/

Ontdek meer over deze product lijn in de Webshop: 
https://beautysalonjustforyou.nl/product-categorie/comfort-zone/sacred-nature-biologisch/

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Secured By miniOrange