Comfort Zone & Skin Regimen kits

Comfort Zone & Skin Regimen kits

Elk jaar heeft Comfort Zone kitjes met mini producten. Heel handig voor op vakantie (of een weekend weg) of om gewoon eens kennis te maken met hun producten. Skin Regimen heeft ook een kit met mini producten. Er zijn in totaal 4 verschillende sets en in dit artikel laat ik zien welke producten er in de sets zitten.

Comfort Zone heeft 3 verschillende kits. Ik begin met het uitlichten van de First Class Hydra Kit. Daarin zit een Face Wash, een Micellar water, de Hydramemory cream en het Renight Mask. Zoals de naam je al doet vermoeden, is dit echt een kit die hydraterend en voedend is. Er zitten producten in waarmee je je make-up kunt verwijderen, maar ook producten die je nadien aan kunt brengen zodat je gezicht gehydrateerd wordt.
– Essential Face Wash: Dit is een schuimende reiniger die de gezichtsmake-up verwijderd. Ideaal om je gezicht goed mee te reinigen, nadat je je ogen en lippen hebt gereinigd. Ideaal is dat het product gaat schuimen en je het met de handen aan kunt brengen.
– Essential Micellar Water: Hiermee kun je als eerst je oogmake-up en lipmake-up verwijderen. Daarna kun je de Face Wash gebruiken. Als je geen make-up op hebt, kun je dit Micellar Water ook prima gebruiken na de Face Wash. Je huid krijgt dan een goede extra reiniging en je hoeft dit product niet af te spoelen.
– Hydramemory Cream: Dit is een hydraterende 24 uurs creme, wat inhoud dat je de creme zowel voor overdag als voor de nacht kunt gebruiken. Deze creme geeft je echt een fris gevoel.
– Renight Mask: Dit is een extra voedend vitamine masker, die speciaal voor de nacht is gemaakt. Perfect voor de droge of vermoeide huid. Je kunt dit masker voor het slapengaan aanbrengen en je laat het gewoon de hele nacht zitten. Het trekt snel in, dus je kussen zal echt niet vies worden.

Dan is er van Comfort Zone ook nog de First Class Lift Kit. Ook dit is een hele mooie kit met zowel reinigingsproducten als cremes. Hierbij is de creme een opvullende verstevigende creme, dus deze set is heel geschikt voor de rijpere huid.
– Essential Milk: Een zijdezacht makende reinigingsmelk. Heel handig aan te brengen met een wattenschijfje of zelfs met de handen. Je zult merken dat je gezicht hier lekker zacht van wordt.
– Essential Toner: Dit is een verzachtende tonic. Na het reinigen van je huid breng je deze toner met een wattenschijfje aan op je gezicht. Heerlijk fris om het reinigen zo af te sluiten!
– Sublime Skin Cream: Een opvullende verstevigende creme die je zowel in de ochtend als in de avond aan kunt brengen. Van deze creme worden rimpels minder zichtbaar en worden gelaatscontouren meer gedefinieerd.
– Renight Cream: Dit is een voedende vitamine creme, die je elke avond kunt gebruiken.

Comfort Zone First Class Calm Kit, is het laatste kit van Comfort Zone. Dit is een voedzaam en rustgevende kit. Er zitten weer hele andere soort producten in.
– Remedy cream to oil: Uiterst delikate reiniger. Breng een klein beetje aan op het droge gezicht en masseer in tot de creme omgezet wordt in olie. Daarna moet je het naspoelen. Het is echt een luxe cleanser.
– Tranquility shower cream: Dit is een douchegel, die echt heerlijk ruikt! Het maakt de huid super zacht. De geur is een ontspannende geur en dus ideaal om stress te verlichten of jezelf een ontspanningsmoment te gunnen.
– Remedy Defense cream: Dit is een hydraterende verzachtende creme. Aanbevolen voor de droge en gevoelige huid. Je voelt direct dat de huid de creme opslokt.
– Renight Mask: Dit product zit ook in het eerste kitje dat ik liet zien. Een voedend masker voor de nacht dus.

Skin Regimen heeft ook een kit: het Good To Glow kit, met daarin ook 4 fijne mini producten. Deze set is speciaal voor een stralende huid (en handen!). De geuren van Skin Regimen zijn een beetje kruidig.
– Cleansing Cream: Dit is een fase wash die je zowel in de ochtend als de avond kunt gebruiken, voor het reinigen van je gezicht. Maak eerst je gezicht een beetje vochtig en masseer dan de cleansing cream in. Goed naspoelen met water. Dit product gebruik ik al ongeveer een jaar en het is echt een hele fijn fase wash! Ik moest aan het begin even wennen aan de bijzondere geur, maar dat wennen ging snel.
– Essence: Een energiegevende illuminerende lotion, een bijzonder product dus. Het is een geconcentreerd serum. Elke ochtend en avond een klein beetje op je handpalmen aanbrengen, de geur opsnuiven en dan in klopjes aanbrengen op je gezicht. Dit geeft je echt een luxe gevoel!
– Tripeptide cream: Een beschermende en hydraterende anti-aging creme. De creme is lekker licht en brengt heerlijk aan.
– Hand cream: Deze handcreme is ook al zo heerlijk licht en trekt snel in. Het voelt totaal niet vet aan en daarom heel geschikt om meerdere keren over de dag aan te brengen. Ideaal mini product om in je handtas overal mee naar toe te nemen.

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Secured By miniOrange