DAVINES THE CIRCLE CHRONICLES HAARMASKERS

DAVINES THE CIRCLE CHRONICLES HAARMASKERS

Bij Beautysalon Just For You wordt het merk Davines gebruikt voor de hoofdhuid & het haar. Kenmerkend voor dit merk zijn ‘duurzaamheid’ en ‘milieuvriendelijk’. De producten zien er prachtig uit, werken goed en ruiken ook nog eens heerlijk. Davines heeft nu ook hele leuke haarmaskertjes opgebouwd uit verschillende kleien, die onderdeel zijn van de Mini Ritual Journey (daarover later meer!) en die je ook thuis kunt gebruiken.

Er waren al een tijdje 6 verschillende maskertjes  van Davines met elk een andere kleur. Zo Ziet de renaissance circle er geel uit en de purity circle er bijvoorbeeld zwart uit. Sinds kort is er nog 1 aan toegevoegd. De maskers hebben allemaal dezelfde verpakking, maar met een ander uiterlijk en ook een andere werking. Zo is er een masker voor haar dat vaak bewerkt wordt met de krul- of steiltang, een masker speciaal voor een feestje, een zuiverend masker, etc.

Hieronder even in het kort welke maskers er zijn en waar ze vooral geschikt voor zijn:
(Elk masker kan je ook aanbrengen op de hoofdhuid, om je hoofdhuid grondig te reinigen, ontspanning te geven of juist nieuwe energie te geven).
– The Let It Go Circle: Om heerlijk te relaxen. Deze heeft een anti-stress werking.
– The Quick Fix Cirle: Glad en gehydrateerd haar voor iedereen die weinig tijd heeft.
– The Spotlight Circle: Uitzonderlijke glans die je wel kunt gebruiken als je naar een feestje gaat.
– The Renaissance Circle: Herstelt het beschadigde haar (van een föhn of steiltang, door de zee of van chemische behandelingen).
– The Wake-Up Circle: Geeft je haar nieuwe energie. Voor wie altijd onderweg is, veel reist of graag uitgaat.
– The Purity Circle: Zuivert je haar en hoofdhuid (als je bijvoorbeeld in een verontreinigende stad leeft of bent geweest of en vette hoofdhuid hebt).
– The Restless Circle: Dit masker geeft veerkracht aan je haar. Het is tevens een ‘on the go’ masker, dat je al in kan doen voordat je gaat douchen.

Ik koos 3 maskertjes uit, die naar mijn idee het beste bij mijn haar en het moment pasten. Als eerste testte ik The Renaissance Circle uit. Een herstellend masker voor haar dat in slechte staat verkeert. Het geeft het haar een gezonde aanblik, glans en zachtheid.

Ik heb lang haar, met highlights die ongeveer een jaar geleden zijn gezet. Daarvoor heb ik mijn haar eens helemaal wit laten blonderen. Mijn haar is altijd al erg pluizig geweest, maar door het bleken is het er niet beter op geworden. Inmiddels ziet mijn haar er wel weer redelijk gezond uit, alleen pluist het nog wel.
Om die pluis onzichtbaar te maken, gebruik ik altijd een föhn en soms een krultang of stijltang. Dit masker leek mij daarom een mooi begin om eens te kijken of het echt wat zou doen voor mijn haar.

Ik bracht het masker aan bij het opstaan, kleedde eerst mijn dochtertje aan en ging vervolgens zelf douchen. Echt ideaal; want op deze manier kostte het masker mij geen extra tijd. Dit masker ruikt echt heerlijk zoet, dit vind ik absoluut het lekkerst ruikende masker! Onder de douche kwam die geur ook helemaal vrij; echt genieten!

Ik merkte na dit masker direct een geweldig resultaat. Mijn haren waren makkelijk doorkambaar en pluisten een stuk minder dan voorheen. Ook roken mijn haren echt heerlijk! Dit masker is echt een groot favoriet. Mijn haren hebben de dagen daarna echt geweldig goed gezeten.

Het laatste masker dat ik testte, was The Spotlight Circle. Dit masker is speciaal voor als je een feestje hebt, of een andere belangrijke gebeurtenis. Het laat je haar uitzonderlijk glanzen. 

Dit masker gebruikte ik na de shampoo, in plaats van de conditioner. Ook dit masker had 10 minuten inwerktijd nodig (even doorkammen) en kon dan uitgespoeld worden.

Als je goed kijkt, zie je een soort van glitter in het masker. Ik vond dit masker ook erg lekker ruiken. Ik voelde opnieuw onder de douche al dat mijn haar erg glad was. Na het föhnen was mijn haar duidelijk veel zachter en gladder. Ik had zelfs helemaal geen pluis en het zat na het föhnen direct goed; ik had geen krultang of -steiltang meer nodig. Absoluut perfect voor een feestje!

De Davines maskertjes hebben een inhoud van 50 ml en een hersluitbare dop. Met mijn lange haren kan ik daar ongeveer 4x mee. Als je korter haar hebt, kun je er zeker weten nog veel vaker mee. Ze kosten €9,95 per stuk. Dat is een leuke prijs om het eens te proberen of juist om iemand cadeau te geven.

Tijdelijk verkoopt Beautysalon Just For You deze boxen, waar alle maskertjes in zitten voor slechts €39,95. Echt een flinke korting dus! Leuk om ze allemaal eens te proberen, zodat je goed kunt kijken welke het beste bij jou passen.

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Secured By miniOrange