HURRAW! lippenbalsem

HURRAW! lippenbalsem

Bij Beautysalon Just for You verkopen ze sinds kort een nieuw merk: HURRAW! Het is een merk met verschillende soorten lippenbalsems. Ik had afgelopen winter heel erg last van droge lippen en ik kreeg de tip om eens deze nieuwe HURRAW! lippenbalsem te proberen.

De HURRAW! lippenbalsem is 100% natuurlijk, vegan, glutenvrij, raw, dierproefvrij, organisch en fair trade. De lippenbalsem belooft zacht te zijn, maar niet te smelten in je broekzak. De lippenbalsem is er in verschillende geuren, die niet te zoet en niet te overheersend zijn.

Je kunt een HURRAW! lippenbalsem kiezen op basis van je persoonlijke voorkeur. Ik vind zoete fruit geuren heel lekker, maar ik houd ook van mint. Kokos vind ik helemaal niets, maar er zijn genoeg mensen die kokos wel heel lekker vinden. Er zijn zoveel verschillende soorten, dat er altijd wel meerdere geuren zijn die je aanspreken.

Er zijn ook HURRAW! lippenbalsems die gebaseerd zijn op de Ayurveda leer. Voor elke type mens (ook wel dosha’s: vata (wind), pitta (vuur en water) en Kapha (water en aarde)) is er een HURRAW! lippenbalsem.

Een van die lippenbalsems is de Pitta lip balm cocnut mint lemongrass. Deze ruikt echt heerlijk naar mint, inderdaad zonder heel overheersend te zijn. Ik ben gek op mint in lippenbalsems! Normaal prikkelt dat de lippen altijd, maar deze doet dat niet. Het is echt een frisse, heerlijke geur! Het maakt mijn lippen lekker zacht!

Ik gebruik deze lippenbalsem elke ochtend; als ik ook de rest van mijn make-up aanbreng. De lippenbalsem is niet vettig en je kunt er dus gerust lipstick of lipgloss over aan brengen.

Voor de nacht heb ik de HURRAW! moon lip balm. Deze heeft een blue chamomile vanilla geur. Het is een hele lichte vanille geur. Ook deze brengt heel fijn en makkelijk aan. Hij glijdt over mijn lippen. Elke avond voor het slapen gaan breng ik deze aan op mijn lippen.

Ik gebruik de HURRAW! lippen balsem dus voor de nacht en aan het begin van de dag. Dat is voldoende om mijn lippen gedurende de dag soepel te houden (Ook prettig voor het aanbrengen van een lipstick). Sinds ik dit merk gebruik, heb ik geen last meer van droge lippen! Ik hoef het gedurende de dag niet eens bij te smeren. Met andere (bekende) drogisterij merken lippen balsems moet dat wel en dat komt blijkbaar omdat daar stoffen in zitten (minerale oliën, die en plastic laagje vormen op je lippen) die ervoor zorgen dat je blijft smeren, maar stiekem helpen die dus niet en drogen alleen je lippen meer uit! HURRAW! is tot nu toe de enige die mij van mijn droge lippen af heeft geholpen!

Prijs van de Lipbalms €5.40 of €6,30
Welke soorten zijn er ondertussen allemaal verkrijgbaar
bij Beautysalon Just for You:

– Sun SPF15
– Moon
– Kapha (ayurvedisch)
– Vata (ayurvedisch
– Pitta (ayurvedisch)
– Green tea
– Chai tea
– Coconut
– Raspberry Tinted (zorgt voor een vleugje kleur op je lippen)
– Unscented (Als je niet van geur en smaak houdt)

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Secured By miniOrange