Ik maakte de ritual reis

Ik maakte de ritual reis

Laatst stapte ik de salon binnen, om de ‘Mini Ritual Journey’ te beleven. Dat arrangement bestaat uit een scrub massage van de hoofdhuid en een Circle masker (waar ik de vorige keer over schreef). Terwijl het masker inwerkt, kun je kiezen uit een handritueel of een Indiase hoofdhuidmassage.

Ik was toevallig aardig gestresst die dag. Niet om die afspraak, maar om iets totaal anders. Ik vond het dan ook heerlijk dat de afspraak net op die dag gepland stond; ik zou hopelijk wat kunnen ontspannen.

Mijn haren werden als eerste gewassen met een scrub massage. Op die manier waren mijn haren en hoofdhuid echt goed schoon.

Vervolgens mocht ik lekker ontspannen gaan liggen. Ik mocht zelf een Davines The Circle Chronicles haarmasker uitkiezen. De vorige blog ging over deze maskertjes, die kun je hier terug lezen. Ik besloot voor een haarmasker te gaan, die ik nog niet had getest. Ik wilde voor een klei masker gaan. Ik koos de The Let It Go Circle, die erg toepasselijk was wat ik op dat moment nodig had. Het is een verzorgend masker voor haar en hoofdhuid en het geeft tegelijkertijd een moment van ontspanning. Time to relax! Het masker heeft echt een heerlijke, rustgevende geur.

Tijd om het masker in te laten trekken! In die tijd kun je kiezen uit een Hand Ritueel of een Indiase hoofdhuidmassage. Bij het Hand Ritueel worden je handen gescrubd, gevoed, krijgen ze een masker en een massage.

Na overleg met Karin, koos ik toch voor de Indiase hoofdhuidmassage. Ik had stress die dag en de massage zorgt ervoor dat dit verminderd kan worden.
De hoofdhuidmassage was echt heerlijk! Mijn gezicht en nek werden er ook in meegenomen, dat had ik niet verwacht. Er zitten bepaalde drukpunten op je hoofd, gezicht en nek.  Die werden gemasseerd. Dit zijn punten waar stress en spanningen ophopen.
Aan één kant in mijn nek voelde ik het heel goed, toen ze een drukpunt masseerde.
Daar zat duidelijk iets vast…

Aan het eind van de massage werd het klei masker uit mijn haren gespoeld. Daarna werden ze gedroogd, terwijl ik ondertussen genoot van een kopje thee (inclusief gave glitter lepel). Dat was echt ontspannen! En het haarmasker kreeg ik mee naar huis.

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Secured By miniOrange