Mijn eerste zelf geschreven blog.. (Karin)

Mijn eerste zelf geschreven blog.. (Karin)

Bloggen..
De blog op onze website ligt al een tijdje stil..
Tot nu..

Zo kreeg ik al een tijdje het gevoel dat ik zelf moest gaan bloggen, over mijzelf..
Maarja.. dan volgt mijn brein.. wat wil je dan bloggen? En daar zijn anderen toch veel beter in dan ik?
Dat is niets voor mij ik moet gewoon mijn werk doen in de salon..

Maar als ik naar mijn gevoel luister moet ik dit gewoon doen. Velen van jullie weten dat ik niet van de koetjes en kalfjes gespreken ben en dat ik liever gesprekken voer die er echt toe doen en zo bedacht ik mij ook waarom dan niet bloggen vanuit mijn levensverhaal waar ik anderen mee kan helpen?
Want dat is eigenlijk wat ik het liefst doe!

Ik zal jullie meenemen in de dingen die mij bezig houden, en als je dit leest weet dan dat alles wat ik schrijf op basis is mijn eigen gevoel en mijn eigen ervaringen! Die kunnen er namelijk voor jou heel anders uit zien! Maar zo wil ik alleen maar een hulpstuk zijn voor jou..

Afgelopen jaar ben ik mijn voelen verloren..  Het lukte mij maar niet om de juiste keuzes te maken, ik ging teveel mee in het helpen van een ander, waardoor ik niet meer wist wat mijn gevoel was en wat van een ander, en ging mee in stukken dat ik dacht dat het zo hoorde,  maar eigenlijk kwam ik alleen maar vaster in mijzelf te zitten.
Diep van binnen voelde ik dat dit niet klopte en dat ik mee ging in iets anders wat buiten mijzelf ging. Hoe ik in de salon werkte lukte mij zelfs niet meer..
Pijn en verdriet kwam er naar boven..
Mijn gevoel had ik nodig om te kunnen werken vanuit mijn hart!
Ik weet dat velen van jullie dit hebben gevoeld in de energie in mijn salon!
En fijn dat jullie gewoon een bezoek bleven brengen aan mijn salon!  Dank hiervoor!!

Zo kwam ik er dit jaar achter dat ik Hoog gevoelig ben.. Hmm dacht ik na 30 levensjaren..
bijzonder dat mij dit niet eerder op is gezegd, doordat ik uit een traumatisch gezin kom of hoe ik het moet noemen, want zo heb ik het nooit ervaren. (ik zal jullie hier later eens meer over vertellen).
Ik begon mij af te vragen wat nou eigenlijk Hoog gevoeligheid is (zoals velen van jullie weten houdt ik niet van de labeltjes en in hokjes plaatsen, maar mag alles er zijn)
En startte ik mijn eigen onderzoek op basis van informatie, maar vooral in mijzelf!
En dat is niet makkelijk kan ik je vertellen! Ik kwam erachter dat ik heel veel voel!!!!
Als ik mijzelf de vraag ging stellen om specifiek te beschrijven wat ik nou eigenlijk voel kwam ik erachter dat ik niet alleen dingen van mij zelf voel, maar ook stukken van een ander voel en zo ook dingen van anderen met mij mee sleepte..
Wat is nou van mij? En wat is  van een ander? Wat heb ik op te lossen met mijzelf?

Vanuit dit punt startte ik ook mijn zoektocht naar Hoog gevoeligheid in de salon en kwam ik erachter dat er heel veel Hoog gevoelige mensen mijn salon bezoeken. Eigenlijk een heel mooi onderzoek!
Zo ontstonden er voor mij mooie verhalen! Dank hiervoor!
Ik wordt hier blij van! Want wat is nou voelen? Ik wordt blij van de mensen die voelen!

Ons brein is voor mij namelijk een computer en kunnen we alleen controle over krijgen met ons hartsbewustzijn!

De kracht van onze gedachten zijn sterker dan wij zelf door hebben!

Ons voelen vanuit ons hart wordt beïnvloed door ons brein
(zo kunnen we ook denken dat we voelen)

Hoe goed kunnen wij eigenlijk nog voelen? Of worden wij hier als mensheid doelbewust bij weggehouden?

En hebben wij ons door allerlei trauma’s, programma’s  en systemen heen te werken?
Om weer echt te kunnen voelen?

Stel nou dat er alles aan gedaan wordt om jou weg te houden bij jouzelf van wie jij ten diepste bent!

Het zijn vragen en dingen die in mij opkomen.. En voor mij is dat een onderzoek waard!
Voor mij voelt dat goed!

Ik wil jullie hier graag in meenemen in mijn onderzoek, maar weet dan wel dat dit mijn vragen zijn en wil dan ook dat je weet als je mijn blogs gaat lezen dat alles is op basis van MIJN ervaringen en onderzoek en dat dit er voor jou heel anders uit kan zien!
Ik zou het mooi vinden als we veel van elkaars levenservaringen kunnen leren en wil mij hier graag voor open stellen!
Ik besef mij dat we als mensheid niet eens meer naar elkaar kunnen luisteren we liever voor elkaars problemen weglopen, maar wat nou als we die gewoon met elkaar op kunnen lossen door te verbinden?
Zonder te oordelen! Alles mag er zijn! Alles is oke! Er is geen goed of fout voor mij!

Heb je vragen? Of wil je graag is persoonlijks met mij delen?
Mail mij gerust! info@beautysalonjustforyou.nl
Hoe mooi is het als we elkaar gewoon kunnen helpen!

Heel veel Dank dat je de moeite hebt genomen om mijn blog te lezen! 

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.