Mijn ervaring: Skin regimen facial

Mijn ervaring: Skin regimen facial

Een tijdje geleden stond er voor mij een Skin Regimen Facial op de planning. Mijn dochtertje was bij familie, zodat ik kon gaan genieten van een gezichtsbehandeling. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar stiekem hoopte ik op een heerlijke behandeling waarbij ik even lekker kon ontspannen en waarbij ook mijn gezicht een oppepper zou krijgen.

Bij binnenkomst werd ik -zoals altijd- vriendelijk ontvangen en mocht ik alvast plaatsnemen op de behandelstoel. Dat klinkt heel klinisch, maar het is alles behalve dat. Een heerlijke stoel (met massage!) in een rustgevende kamer. Ik kon kiezen tussen een detox (reinigend) gezichtsbehandeling of eentje met fruitzuren (stimuleert de cel vernieuwing). Aangezien ik nog totaal onbekend was met een detox gezichtsbehandeling, en mijn huid die wel kon gebruiken, koos ik voor die variant. De speciale Macro Waves Sound werd opzet, die speciaal bedoeld is voor de Skin Regimen behandeling, om even de gedachten uit te schakelen (even je brein resetten).
En toen kon het avontuur van een uur beginnen…

Ik mocht beginnen met het inademen van de blend (wordt gelijk in je bloedbaan op genomen om rust te creëren), die daarna ook op mijn armen aangebracht werd. De geur bestaat o.a. uit jeneverbes, cederhout en rozenhout. Mijn gezicht werd gereinigd met een reiniging van Skin Regimen die gaat schuimen. Daarna werd de microalgae-essence aangebracht om  de cellen weer op te laden, en door middel van een bindweefsel massage (die af en toe best pittig aanvoelt) wordt de huid los gemaakt van de onderhuid en wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor alles wat daarna aangebracht wordt beter door de huid opgenomen wordt.
Daarna werd het speciale detox masker aangebracht. Er werd een papje op mijn gezicht aangebracht (zwart), dat een beetje koud aanvoelde. Ik werd vervolgens even alleen gelaten…


Deze foto dient als voorbeeld en komt uit het privé bestand van Beauty Salon Just for You.

Toen de deur na een tijdje weer open ging, schrok ik. Ik was toch niet in slaap gevallen? O, volgens mij wel bijna. De behandeling -inclusief bijbehorende muziek- had ervoor gezorgd dat ik mij helemaal ontspannen voelde en toch eventjes licht in slaap viel. En dat terwijl ik die afgelopen nacht prima had geslapen! Wat een zen gevoel gaf die behandeling mij.

Goed, terug naar dat masker. Die was inmiddels helemaal dik geworden en dat kon er als één geheel afgehaald worden. Dat ging heel gemakkelijk. Ik kan lastig uitleggen hoe dat masker voelde en hoe het veranderde van een papje naar een echt masker, dat moet je gewoon eens ervaren! Zo apart!
Aan het eind van de behandeling werd mijn gezicht helemaal schoongemaakt en werd er een dagcrème (Tripeptide cream, die bij stress de huid temperatuur met een halve graad kan verlagen) en een  SPF30 (Urban Shield) aangebracht om mijn huid te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon en de vervuiling in de lucht. Uiteraard werd dit allemaal met de producten van Skin Regimen gedaan. Het is klinisch bewezen dat Skin Regimen zowel voor de huid als voor je geest goed is; je zult namelijk beter reageren op alle negatieve gevolgen van onze moderne levensstijl zoals gebroken nachten, slechte voeding, etc. Skin Regimen producten leveren een zichtbaar resultaat en zijn ook nog eens goed voor je huid en het milieu. De producten bevatten geen synthetische kleur- en geurstoffen, geen siliconen en ook geen parabenen. De geur is heel kenmerkend en uniek, mogelijk moet je hier even aan wennen.

Na de behandeling werden mijn haren gewassen. De producten van Davines  werden hiervoor gebruikt. Ik kon kiezen uit verschillende soorten shampoo: anti-aging (dat bestaat dus blijkbaar ook al op shampoo-gebied), scrub shampoo (ook al zo bijzonder), een voedende shampoo, etc. Aangezien mijn haar wel een oppepper kon gebruiken, ging ik voor de voedende shampoo.

Ik stapte helemaal zen de salon uit, met een fris gezicht en heerlijk ruikende haren.
Wat wil een mens nog meer?

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Secured By miniOrange