MIjn Laatste blog..

MIjn Laatste blog..

Zoals de titel je vast al doet vermoeden, stop ik met bloggen voor Beautysalon Just For You.
Ik heb het een hele tijd met veel plezier gedaan. Ik mocht als een van eersten weg zwijmelen bij de nieuwe make-up producten en ook enkele behandelingen mocht ik ervaren om dit met jullie te delen. Ik vond het ontzettend leuk om te doen, maar er komt nu een einde aan…
Mijn laptop heeft het begeven en dat was voor mij een teken om te stoppen met bloggen.
Ik wil jullie ontzettend bedanken voor het lezen van mijn blog artikelen!
Ik wens jullie al het goeds met veel ontspannen momenten in de salon! 

Sanne gaat hier verder met bloggen voor jullie, dus er komt vast weer veel leuks aan om te lezen! 

Groetjes,
Bertine 

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Secured By miniOrange