Nieuwe maskers van Beauty Face

Nieuwe maskers van Beauty Face

BeautySalon Just For You heeft niet stil gezeten de afgelopen tijd! Er is hard gewerkt aan een nieuwe website, met webshop, en er zijn nieuwe producten bij gekomen. Zo zijn er nu heel veel maskers van het merk Beauty Face in de salon te vinden. Het zijn ook nog eens hele betaalbare maskers!Er zijn maskers voor het gezicht. Dit zijn sheet masks, wat betekent dat de maskers een ‘vel’ zijn die je op je gezicht kunt leggen. De sheets zijn gemaakt van bananenplanten en dus 100% biologisch afbreekbaar. Ze bevatten geen parabenen of chemische kleur-/geurstoffen. Voor de geur is er gebruik gemaakt van fruit afgeleide geurstoffen. De maskers hebben extreem actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Er zijn heel veel verschillende maskers, voor verschillende huidtypes. Zo is er een masker voor de acne huid, de vermoeide huid, de verslapte huid, de droge huid, een huid waarbij de rimpels goed zichtbaar zijn, een huid die een diepe reiniging nodig heeft en nog veel meer! Je kunt het beste in de salon om goed advies vragen en informeren welk masker het beste bij jouw huidtype (en dat moment) past.  

Er zijn ook maskers voor het decolleté, daar ga ik in dit artikel verder niet op in, maar vraag in de salon ook gerust naar die maskers.


De sheet masks kunnen op elk moment gebruikt worden, maar de voorkeur gaat uit naar de avond. Ik heb dit masker dan ook in de avond getest. Ik koos voor het Jojoba masker (€6,99), want volgens de omschrijving zou die het beste bij mijn huid passen. 

Je kunt het masker voor de tijd even in de koelkast leggen of juist een half uurtje onderdompelen in warm water. Het is maar net wat je fijn vindt! 

Ik vind het echt een heerlijk masker! Het is een aardig ruim masker en zal dus echt iedereen passen. Ik vond het masker heel verfrissend. Er zit echt veel product op en het masker is dan ook aardig vochtig. Ik vond het heerlijk ontspannen om dit masker een minuut of 20 op te hebben. Na de tijd leek mijn huid een stuk meer helderder. Ook in de dagen erna zag mijn huid er verrassend goed uit! Geen droge plekken, geen puisten, eigenlijk een heerlijke gladde huid!


Er zijn ook maskers speciaal voor onder de ogen en voor de lippen. De collage hydrogel Eye patch maskers zijn er ook in verschillende soorten en dus met verschillende effecten. Beauty Face werkt met 99,4% natuurlijke hydrogel en dat is vrij uniek. Het belangrijkste effect van deze hydrogel maskers is het aanvullen van het te kort aan collageen proteïnen. Hoe ouder je wordt, hoe dunner je huid wordt en hoe meer rimpels je krijgt. 

Er zijn verschillende soorten hydrogel eye patch maskers. Na een nacht met weinig slaap kun je er wel eentje gebruiken die ervoor zorgt dat de donkere kringen en zwellingen verminderen. Of probeer er eentje die zich speciaal richt op de dunne en droge huid onder je ogen, die misschien zelfs rimpels heeft?! Er zijn verschillende soorten hydrogel eye patch maskers en dus ook hiervoor geldt: ga na welke voor jou het beste werkt (op dat moment). 

Ik heb zelf het groene oogmasker geprobeerd, met het ‘nutrie & white’ effect (€5,99). Dit heeft als effect om te voeden, hydrateren en te verhelderen. Pigmentatie en donkere kringen worden verminderd en het voelt echt als relaxen door de komkommer krachten. De oogmaskers zijn heel glibberig en moet je echt voorzicht aanbrengen. De knal groene kleur valt lekker op. De oogmaskers bleven goed zitten. Onderaan deze blogpost zie je een ‘voor’ en ‘na’ foto. Je ziet dat het vooral onder mijn oog aan de linkerkant heeft geholpen (de lijn onder mijn oog is duidelijk minder zichtbaar), maar aan de rechterkant zie je niet echt verschil. 


Voor de lippen zijn er ook speciale hydrogel lip maskers. Heel bijzonder! Er zijn een aantal verschillende lip maskers, met als effecten: verminderen van lijntjes rondom de mond, een optische filler die vochtherstellend is en eentje die moet zorgen voor een 3D push up effect voor dikkere lippen.

Ik was erg nieuwsgierig naar wat het 3D push up effect lip masker (€5,99) zou doen. Het lip masker is ook erg glibberig en nat. Persoonlijk vond ik dat echt niet fijn om op mijn lippen te hebben. Ik heb die 20 minuten echt uit moeten zitten. Nee, een lip masker is niks voor mij. Ik had dit lip masker tegelijk op met het masker voor onder de ogen en de combinatie knal groen met rood zorgde voor een echte clowneske look. Ik zal jullie die foto’s dan ook besparen;)

Hieronder de ‘voor’ en ‘na’ foto’s van dus zowel de eye patch als de lip patch. Bij mijn lippen zie je vooral bij de onderlip dat deze iets dikker is geworden. Ik moet eerlijk zeggen dat het verschil wel echt heel minimaal is. 

Er zijn dus heel veel verschillende soorten maskers. In de salon zijn ze prachtig gepresenteerd. Vraag gerust om advies of kijk de bijbehorende flyers in, om een keuze te maken welke het beste bij jou passen. Ik vind het een groot voordeel dat de maskers zo betaalbaar zijn. Dat maakt ze ook erg leuk om weg te geven als cadeautje (bij een cadeaubon bijvoorbeeld). 

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Secured By miniOrange