Nieuwe Pupa blushes

Nieuwe Pupa blushes

KORTINGSCODE WEBSHOP: BLUSH2020 (Geldig tot 31-12-2020)
Pupa heeft weer allemaal nieuwe blushes. Er is genoeg keuze aan kleuren. Er zijn nieuwe Limited Edition blushes, maar ook nieuwe blushes voor in het vaste assortiment van Pupa.

Met de Pupa Milano Extreme Blush Duo heb je direct 2 prachtige blushes. Je kunt ze met elkaar combineren voor een extra glitterig effect, maar je kunt ze ook los van elkaar aanbrengen. Er zijn 4 verschillende duo’s. Er zit zelfs een bruin duo bij. Een bruine blush is de laatste tijd echt een trend geworden. Misschien voor velen nog even wennen, maar het staat heel volwassen en chique.Op de allereerste foto zie je dat het model de blush helemaal tot boven haar ogen heeft doorgetrokken. Nu heeft zij het wel heel opvallend aangebracht, maar je kunt deze blushes ook heel licht boven de ogen aanbrengen (onder je wenkbrauw). Kies dan de blush met de meeste glitters, zodat het een soort highlighter effect geeft.
Wist je dat dit de trend van 2021 wordt?  

Hierboven een foto van een swatch van één van de blush duo’s. Kijk dan wat een shimmer! Echt prachtig. De kleuren zelf zijn helemaal niet zo opvallend, maar de glitter is goed te zien. Ook voor de feestdagen zijn dit prachtige blushes. Om zelf te stralen tijdens de feestdagen, maar ook erg leuk om cadeau te geven.

Dit zijn de nieuwe Pupa blushes uit het vaste assortiment. Heel veel nieuwe kleuren! Een aantal prachtige matte kleuren (005 is mijn favoriet!), een aantal blushes die je een stralend effect zullen geven en een aantal blushes met heel veel glitter voor extra veel glow. Er zijn verschillende kleuren, maar zoals je ziet zijn het allemaal blushes die neigen naar oranje/peach, roze of rood en dus eentje naar bruin.

Bij deze een aantal swatches van de kleuren. Zoals je ziet zijn deze heel goed gepigmenteerd. Helemaal links zie je een mooie matte blush. Daarnaast de ‘radiant’ blush. Die is mooi glimmend. Helemaal rechts de ‘glow’. Die heeft veel glitters. Deze blushes zijn echt van goede kwaliteit en de kleuren zijn prachtig. 

Als laatste nog foto’s waarop ik de blushes draag. Links een foto met een roze variant van de Extreme Blush Duo Blush en rechts een foto van de matte bruine blush(005), uit het vast assortiment. Beiden totaal anders, maar beiden erg mooi.

KORTINGSCODE WEBSHOP: BLUSH2020 (Geldig tot 31–12-2020).

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Secured By miniOrange