Nieuwe pupa milano producten (veel glitter!)

Nieuwe pupa milano producten (veel glitter!)

PUPA heeft weer veel nieuwe producten. Opvallend is dat er veel glitter in naar voren komt. Ik laat jullie oogschaduws vol holografische glitters zien, een lipstick die in eerste instantie mat lijkt maar waar als verrassing glitters in zitten en een prachtig oogschaduw palette van PUPA.

De nieuwe PUPA Glitter Bomb Holo Edition Eyeshadow is mega glitterig! Een pure en intense kleur, gecombineerd met een holografische gloed. Wat een prachtige oogschaduws zijn dit! Door ze met de vingertoppen aan te brengen, zijn ze het meest dekkend.
De kleuren op het display komen op de foto’s niet goed tot zijn recht. De oogschaduws op mijn arm laten de daadwerkelijke kleuren zien. Ook zie je goed dat ze heel veel glitter bevatten en echt holografisch zijn.
Ik heb zelf ook een oogschaduw van deze lijn en ik ben er echt enthousiast over. De oogschaduw blijft goed zitten en geeft een prachtige schittering. Mooi als de zon schijnt, of voor naar een feestje.
Prijs: €17,95

Hier zie je de lipsticks direct na het aanbrengen, hier zijn ze nog mat met een metallic shine.

Hier ben ik met mijn vingers zachtjes over de lipsticks gegaan, toen ze droog waren. Je ziet dat de prachtige glitters tevoorschijn zijn gekomen.

De WoW! lipstick zelf liet zich moeilijk fotograferen, vandaar dat ik even een afbeelding uit het persbericht van PUPA heb gebruikt. Af en toe werk ik samen met ze vanuit mijn eigen blog. Het is geheel toevallig dat Beautysalon Just for You ook met dit mooie merk werkt.

Er zijn maar liefst 12 kleuren WoW! lipsticks. Ik heb kleur 001 (Marry me everyday) en die heb ik al meerdere keren gedragen. Wat een fantastisch lip product is dit! Het aanbrengen ging heel gemakkelijk en het bleef de hele avond perfect zitten. En die glitters zijn helemaal geweldig! Ik ben fan!
Prijs €19,95

PUPA heeft ook nieuwe oogschaduw paletten. Er zijn maar liefst 4 verschillende verschenen. Er zitten 7 kleuren in elk palet en die kleuren bestaan uit 3 verschillende texturen; mat, satin en metallic. Het zijn hele pure pigmenten, die lang blijven zitten. De kleuren zijn makkelijk te blenden met elkaar, dus je kunt meerdere kleuren in 1 ooglook gebruiken

 

De namen van de 4 paletten: 001 Back to nude, 002 Smokey vibes, 003 Matt attitude en 004 Rose addict. De oogschaduws die ik op mijn arm aan heb gebracht, komen uit het Rose addict palet. Het zijn prachtige kleuren die je dagelijks zou kunnen dragen, met daarbij een glitter om er echt een feestje van te maken.
Prijs €24,95

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Secured By miniOrange