PARAFFINEPAKKING

PARAFFINEPAKKING

Tijdens deze koude maanden kunnen je handen wel wat extra verzorging gebruiken. Ze zijn altijd wat droger en soms krijg je zelfs scheurtjes of kloofjes. Gebruik daarom dagelijks een verzorgende handcreme en af en toe iets extra’s, zoals een paraffinepakking, vinden je handen ook erg fijn!

Paraffine is was dat verandert in een olie, als het warm wordt. Je dompelt je hand onder in het paraffinebadje en haalt het vervolgens er weer uit. Je wacht heel even tot het wat opdroogt en dan vormt het een laagje om je hand. Dat doe je een keer of 3.

Daarna worden je handen in plastic handschoenen gedaan en daar gaan nog weer zachte, warme handschoenen overheen. Dat is de pakking.

De paraffine kan zo zijn werk doen. Het stimuleert de doorbloeding en de huid wordt gevoed. Ook is het even een ontspan momentje voor jezelf. Je kunt een paraffinepakking prima na een gelcolor behandeling doen, zodat je handen optimaal verzorgd zijn.

De paraffine voelt gek aan, het heeft echt een soort handschoen om mijn hand gevormd. Het is ook heerlijk warm, echt ideaal voor een koude winterdag. Lekker ontspannen; lekker opwarmen. Na de tijd kan het als een soort handschoen zo van je hand gerold worden. Heel bijzonder! Na de paraffinepakking voelen mijn handen heerlijk zacht!

Voor de paraffine heb ik ook kennis gemaakt met de speciale handverzoringslijn van Comfort Zone. Als eerste de speciale hand- en voetscrub met abrikozenpitdeeltjes. Het heeft een scrubbende werking en het zorgt al direct voor een gladde huid, omdat alle dode huidcellen verwijderd worden.

Daarna een handmasker vol met voedende ingrediënten van paarse klei. Ook dit zorgt voor een zachte, gezonde egale huid.

Om het af te sluiten nog een heerlijke handcreme van Comfort Zone en een speciale hand olie. De olie kun je gebruiken over je hele handen, maar kan ook specifiek op de nagelriemen en nagels aangebracht worden voor sterkere nagels. De handcreme en nagelolie zitten trouwens in een prachtige set samen. En bestaan tot 98% uit natuurlijke ingrediënten.

Genoeg mooie producten om je handen deze winter zo zacht mogelijk houden. Wees lief voor je handen en geef ze wat extra aandacht!

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Secured By miniOrange