Persoonlijkheid & Vorming

Persoonlijkheid & Vorming

Voor mijn persoonlijkheid moet ik terug langs mijn levensloop..
Ik zal starten bij mijn geboorte.
Mijn moeder had een heftige bevalling van mij, waardoor ze mij niet direct bij zich kon hebben.
Mijn persoonlijkheid ontwikkelt. Mijn persoonlijkheid mist moederliefde..
Mijn persoonlijkheid krijgt een naam: Karin 

Maar mijn innerlijk Zijn was ook aanwezig en dat bestaat uit Liefde!
Dit deel is autonoom en zelfstandig en heeft niets nodig buiten zichzelf!

Mijn moeder vertelde mij weleens dat ik toen ik net 1 was, ik zei dat ik naar de wc wilde en per direct zindelijk was. Als ik daar zelf in terug kijk is dat mijn innerlijke Zijn!

Mijn vader was vroeger een echte harde werker..
Zat veel in de kost en was eigenlijk bijna niet thuis..
Ze hebben mij weleens vertelt dat ik mijn eigen vader toen ik klein was soms niet eens weer herkende.. Het vormt je..
Ik weet nu ik terug kijk dat ik vroeger weleens bij iemand speelde van school en dat ik vaders altijd eng vond en begrijp nu waarom..

Toen ik een jaar of 7 was en in groep 3 zat kreeg mijn vader een psychose.
Misschien weet je niet wat dat is? Ik noemde het altijd dat je  dan beelden ziet die er niet zijn..
Ik wil hierbij benoemen dat voordat ik mijn zoektocht naar de mensheid startte ik dat op die manier dacht. Nu zet ik hierbij vraagtekens en vraag ik mij af of wij niet van deze werkelijkheid bewust weg worden gehouden.. Maar voor nu wil ik hier niet verder op in gaan..

Mijn vader kreeg opgeplakt dat hij Schizofrenie had en kreeg medicijnen, waardoor zijn emoties/gevoel werd onderdrukt..
Als je Schizofrenie verder gaat uitzoeken is het een term wat mensen vaak opgeplakt kregen als ze niet wisten wat het was.. en als  je verder gaat zoeken mag deze term in Japan zelfs niet meer gebruikt worden. Ook hier wil ik nu niet verder in uitwijken, maar er wel bij zeggen blijf altijd zelf voelen of je een medicijn of iets echt nodig hebt! Of dat we vanuit ons Wezen ook elkaar kunne helpen als we de verbinding aan kunnen gaan en de verbinding met ons Hart kunnen herstellen! 

Wel wil ik hierbij nog over zeggen hoe het voor mij voelt vanuit mijn Innerlijke Kern: Dat is dat mijn vader kortsluiting heeft gehad in zijn persoonlijkheid en dat gevecht aan gaat met zijn Innerlijke Zijn..
Mijn vader is vanaf het voorjaar aan het afbouwen in medicijnen en zit nu op 4 druppels van de 20 druppels die hij had..
Ik zie ineens mijn echte vader, ik hoor ineens verhalen die ik van mijn vader nooit gehoord heb..
Toen ze mij voor het eerst vertelden dat ze twijfelden of mijn vader dit wel echt had en ze daarom af wilden bouwen met medicijnen voelde ik diep van binnen en nog steeds dat hij dit niet heeft! 

En ik begrijp in mijn eigen zoektocht steeds meer, waarom ik voel dat hij dit niet heeft!

Maar ik zal jullie weer verder meenemen in mijn persoonlijkheid & vorming..
Uiteraard vormde dit mijn persoonlijkheid, maar ook hierin zie ik weer twee stukken..
Ik zeg altijd vanuit mijn persoonlijkheid heb ik geen echte vader en geen echte moeder gehad en heb ik veel alleen gedaan..
(Hierbij wil ik wel zeggen dat ze dit weten en dat we de liefde wel voelen van hart tot hart)
Als ik het met mijn moeder er over had zei ze ook weleens ja maar jij wilde zelf ook zelf alles zelf doen..

Nu weet ik dat mijn Innerlijke Zijn Aanwezig was! Als ik terug kijk was ik altijd zelfstandig en deed ik altijd mijn ding.. Dit stuk is wie ik ben in de Kern!

Naarmate ik ouder werd, denk eind middel bare school en vervolgopleiding kwam weer een stukje dat mijn persoonlijkheid niet leuk vond. Mijn ouders gingen nooit ergens mee naartoe, een voorlichting of informatie avond van school enz. en die van anderen wel..
Nu ik daar op terug kijk is dit vorming van mijn persoonlijkheid. Ik dacht dat het zo hoorde dat je ouders mee moesten..
Maar ik zelf in de Kern kon dit ook gewoon alleen en mijn eigen keuzes maken!
Als ik hier aan terug denk, zei ik zelf ook vaak van nee hoeft niet hoor..
En als ik daar nu bij terug voel hoefde dat voor mij ook niet, maar ik dacht dat het zo hoorde vanuit mijn persoonlijkheid en dat schade mijn persoonlijkheid en die zit altijd in de weg van je Innerlijke Zijn..

Nog een voorbeeld waar ik ook moeit mee heb gehad en wat ook weer mijn Innerlijke Zijn in de weg ging staan: 
Ik heb veel gevoeld dat toen ik mijn salon verder ging in dit pand sommigen mijn anders gingen zien. In geld, personeel dat voor je werkt etc. Ik voelde aan alle kanten dat mijn persoonlijkheid werd gevoed met een ego programma, voelde de vorming/vervorming, maar mijn Innerlijke Zijn wilde er gewoon zijn en verbinden en gelijk zijn met ieder ander in de Kern!

Ik kan nog veel meer schrijven hoe voor mij een persoonlijkheid gevormd wordt vanuit systemen en getraumatiseerd wordt.. Maar misschien durf jij er zelf ook wel naar te kijken? 
Voor iedereen is het weer anders.. 

Als ik nu terug kijk/voel, weet ik dat ik een persoonlijkheid heb en dat  een Innerlijk Zijn wie ik in Wezen ben! Mijn persoonlijkheid werd vanaf mijn geboorte gevormd door dingen dat ik dacht dat het zo hoorde! Dat mijn ouders er niet voor mij waren is op basis van een gedachte van mijn brein, ik dacht dat zo hoorde, omdat je vanuit je zintuigen/brein waarneemt.
Maar mijn Innerlijke Zijn, mijn Wezen, is wie ik echt ben dat is Zelfstandig en kan eigen keuzes maken!

Ik begrijp mijzelf en anderen door deze zoektocht meer en meer!
Voor mij een persoonlijkheid (eigenlijk ook een naam) niet wie jij bent! Ik weet dat ik altijd al door veel dingen heen kon kijken, maar in mijn onderzoek nog meer!

Voor mij is het is een persoonlijkheid iets wat getraumatiseerd wordt hier in de aarde! En dat ons constant vertelt wordt dat we dat moeten helen of we moeten kijken wie we willen zijn, maar dan gaan we het gewoon weer vormen/vervormen.
Maar deze kunnen we laten vallen, zodat ons Wezen naar voren komt en dit is Pure Liefde vanuit de Bron!
Voor mij is onze persoonlijkheid  getraumatiseerd en daarom komen wij voortdurend in een duel loodrecht tegenover elkaar te staan! En kunnen wij niet verbinden. Niet lief hebben van hart tot hart!

Voor mij voelt het sterk dat onze persoonlijkheid doelbewust getraumatiseerd wordt in deze aarde, om maar niet in onze kern te komen wie wij werkelijk zijn!

Maar ik weet ook dat het verdraait moeilijk is om deze weg te laten vallen! En voor mij bestaat er in deze wereld een enorm systeem wat constant deze persoonlijkheid weer wil gaan vormen..
Maar tegelijkertijd weet ik ook dat het Krachtige Innerlijke Wezen Krachtiger Is en vol Liefde! En dat vanuit dat stuk iedereen Gelijk is! 

Voor mij is dit andersom gaan leven.. Laagjes weg durven halen..
Voelen! Maar dan voelen niet eerst met het brein, maar eerst met het hart!
Voor mij wordt het voelen beïnvloed door het brein! Dit is een stukje achterstevoren leven..
We worden veelal gestuurd via het brein..

Hoeveel gedachtes heb jij op een dag? En hoeveel zijn er nu echt van jouzelf? 

Ik zal in mijn volgende blog een stukje verder in gaan op wat voor mij Hoog gevoeligheid is  &  je Zintuigen..

Deze blog heb ik geschreven vanuit het diepst in mijzelf in mijn kijk naar de mensheid..
Ik wil heel bewust het niet nogmaals nalezen, omdat ik dan vast vanuit een perfectionisme programma over de regels ga lezen en het weer ga perfectioneren, omdat mijn brein er dan weer van alles van vind!

Maar begrijp je iets niet of heb je een vraag aan mij? Of over jezelf? Stel gerust!
Er zijn geen rare of stomme vragen, geen goed en geen fout voor mij;)
We kunnen elkaar alleen maar helpen vanuit Liefde J
info@beautysalonjustforyou.nl

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Secured By miniOrange