PUPA Foundations

PUPA Foundations

PUPA milano heeft veel verschillende foundations. Als je op zoek bent naar een foundation, weet je misschien niet welke je moet kiezen. Gelukkig kunnen ze je bij Beautysalon Just For You goed adviseren. Om je wat meer kennis te geven over de foundations en hun verschillen, heb ik ze allemaal aangebracht. Mijn eerste indruk deel ik graag met jullie.

Om een goed beeld te geven van hoe dekkend de foundations zijn, zien jullie hier als eerste mijn gezicht zonder make-up. Zoals je ziet heb ik sproeten op mijn voorhoofd en een aantal op mijn wang. Op mijn voorhoofd, net iets boven mijn wenkbrauwen, heb ik een rode vlek van een puistje.

De eerste foundation die ik testte was de PUPA Made to Last foundation. De foundation belooft perfect te blijven zitten. De structuur zorgt ervoor dat het comfortabel aan voelt. En er zit ook nog eens SPF10 in, wat betekent dat het een lichte bescherming tegen de zon biedt.

Hier zie je die foundation (kleur 010) aangebracht op mijn gezicht. Het is een hele dekkende foundation. Je ziet mijn sproetjes nog wel een beetje, maar de rode vlek van mijn puistje is weg! Met 1 laag dekt deze foundation al heel goed, maar je kunt hem ook opbouwen met een 2e laag. Ondanks dat de foundation goed dekt, vind ik niet dat het heel erg opvalt dat ik foundation draag. Ik vind het echt een natuurlijke foundation. Ik gebruik sinds kort deze foundation regelmatig, dit is mijn persoonlijke favoriet. Hij blijft ook echt de hele dag goed zitten. De foundation is een klein beetje mat, waardoor afpoederen niet eens nodig is.

Dan de PUPA Extreme Matt foundation. De naam verklapt het al: het is een foundation met een matte uitstraling. Een matte foundation is heel geschikt voor een vette huid. Ook voor een normale of gecombineerde huid is dit een prima foundation. Omdat hij zo mat is, is het minder geschikt voor een droge huid. De foundation bevat een SPF10.

Het is een hele dunne foundation (kleur 001). Doordat het zo dun is, brengt het gemakkelijk aan. De dekking is redelijk goed. De foundation ziet er natuurlijk uit. Als je echt van dichtbij kijkt, zie je mijn poriën. Dat komt dus omdat het een hele matte foundation is. Voor mij persoonlijk is deze foundation daarom iets minder geschikt, maar als je een vette of gecombineerde huid hebt dan weet ik zeker dat je heel blij zult worden van deze foundation!

De PUPA Beauty Touch is een foundation is een stick vorm. Totaal anders dan de andere PUPA foundations. Het product heeft in 2019 deBeauty Award gewonnen. Dat belooft veel goeds! De dekking schijnt behoorlijk goed te zijn, ik ben benieuwd. De stick heeft een SPF15.

Ik vind de foundation (kleur 002) redelijk tot goed dekkend. Persoonlijk zou dit mijn 2e favoriet zijn. De foundation breng je wel heel gemakkelijk aan, want je kunt de stick rechtstreeks op je gezicht aanbrengen. Je krijgt geen vieze vingers hierdoor, ideaal! Dat maakt de stick ook perfect om hem in je handtas mee te nemen en later op de dag bij te werken. Je moet de foundation nog wel even met een kwast uitblenden. Ik vind de foundation een klein beetje op de huid liggen, hij lijkt wat poederig. Toch ziet de foundation er erg mooi uit en voelt hij fijn aan op de huid.

De PUPA Active Light belooft een lichte textuur te hebben, waardoor het een natuurlijk resultaat geeft en de huid verhelderd.  Zo handig dat PUPA hun foundations gewoon de naam geeft naar het effect van de foundation! Er zit SPF 10 in de foundation.

De foundation (kleur 002) brengt makkelijk aan. Als eerste foundation valt bij deze de lekkere geur heel erg op. De foundation is misschien iets minder dekkend dan de rest; hij is wel mooi natuurlijk. Ik heb zelf een iets te donkere kleur gekozen denk ik.

De PUPA No Transfer foundation ligt nu nog in het display als de Antitraccia foundation, maar het is dezelfde. De dekking belooft erg goed te zijn en de foundation schijnt de hele dag te blijven zitten. Er komen binnenkort nieuwe kleuren bij. Met SPF15.

Dat er binnenkort nieuwe kleuren bij komen, lijkt mij wel handig. De lichtste kleur komt totaal niet in de buurt met mijn huidskleur. Het is echt veel te donker! Deze foundation is op dit moment alleen nog maar geschikt voor mensen die een tintje hebben of die lekker bruin kleuren in de zomer. Op de foto hierboven zie je dat de foundation inderdaad goed dekkend is. Hij is eigenlijk heel mooi, alleen die donkere kleur zorgt voor een vertekent beeld.

We zijn door de foundations heen. Tot slot laat ik nog even de BB creams zien. Een aantal jaar terug was BB cream helemaal hip. Tegenwoordig is dat minder geworden, maar voor de liefhebbers heeft PUPA nog wel 2 varianten in hun assortiment.

Bij de BB cream + primer wordt de werking van een gezichtscreme gecombineerd met die van een primer. Het is vochtinbrengend en geeft een licht tintje. De BB cream + anti-eta heeft een anti-aging treatment en geeft je huid een gladder effect. Het vervaagt de rimpeltjes. Beide BB creams zijn er in 2 kleuren.

Hier heb ik de BB cream + primer aangebracht (001 nude). Het is de lichtste kleur BB cream, maar deze is veel te donker voor mij. Ook vind ik de BB cream heel glimmend, dat zie je op de foto vooral op mijn voorhoofd en mijn neus. Als je fan bent van BB cream en je hebt in de zomer een mooi kleurtje maar ook een droge huid, dan is dit vast een heel geschikt product voor je. Maar voor mijn persoonlijk is dit product echt niet geschikt.
De dekking valt me mee; die is beter dan ik zou verwachten van een BB cream.

Hier heb ik de andere aangebracht; de BB cream + Anti-Eta (001 nude). Ook deze kleur is te donker voor mij en dus niet geschikt. Ook deze BB cream vind ik echt te glimmend, al is hij net iets minder glimmend dan de vorige. Zo, dat was een uitgebreid artikel over de foundations en BB creams van PUPA. Ik hoop dat ik duidelijk heb kunnen maken wat het verschil is. Hopelijk kun je nu beter je keuze maken!

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Secured By miniOrange