Pupa natural side

Pupa natural side

Sinds 2018 heeft PUPA Milano een Natural Side lijn. De vraag naar make-up met natuurlijke bestanddelen wordt steeds groter. We willen producten die beter zijn voor onze huid, maar ook beter zijn voor het milieu.

De producten van de Natural Side bestaan voor 86% tot 100% uit natuurlijke bestanddelen. PUPA heeft ervoor gezorgd dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit en prestaties. De producten zijn vrij van parabenen, siliconen, parafine, synthetische kleurstoffen, parfum, PEG’s en chemische filters.

De verpakkingen zijn ook goed voor het milieu; die zijn 100% recyclebaar. Net als de display in de salon, waar de producten op gepresenteerd staan.
De producten zelf zien er vrij simpel uit vind ik, maar dat is ook wel passend bij een natural lijn natuurlijk.

De lipgloss bestaat voor 99,8% uit natuurlijke bestanddelen. Deze geeft je lippen en mooie glans, maar plakt niet.

De lipsticks bestaan voor 88% uit natuurlijke bestanddelen. Ze zien er echt prachtig uit! Ik had verwacht dat de knal kleuren niet zo fel zouden zijn, maar het viel mij echt mee. Ze hebben best wel wat kleur in zich zitten. De lipsticks bevatten Jojoba-olie en kokosolie, waardoor deze lipsticks je lippen ook nog eens goed verzorgen.

De oogschaduws bestaan voor 95% uit natuurlijke bestanddelen. Het is een zachte poeder, die makkelijk mengt en ook goed blijft zitten. Deze oogschaduw heeft vanwege de natuurlijke bestanddelen, een laag risico op allergieën. Er zijn 8 verschillende kleuren. Verwacht geen knalblauw, maar juist allemaal natuurlijke kleuren.

Er zijn ook foundations en concealers, om een mooie basis mee te creëren. De foundation bestaat voor 86,9% uit natuurlijke bestanddelen. Op mijn hand zie je de lichtste kleur foundation en de donkerste kleur foundation. Voor elke huidskleur zit er wel wat bij.

De compact powders bestaan voor 100% uit natuurlijke bestanddelen. Je kunt je foundation er mooi mee afpoederen, maar je kunt het ook rechtstreeks op je gezicht aanbrengen; voor als je geen foundation wilt dragen, maar toch iets subtiels op wilt.

De lijn is nog uitgebreider; met oogpotloden en bronzing powder. Ik heb dit keer de producten niet voor jullie getest, omdat ik heel erg verkouden was op het moment dat ik de foto’s maakte. Vanuit hygiënisch oogpunt heb ik de producten niet geswatcht of aangebracht bij mijzelf. Ben je benieuwd naar de producten uit de Natural Side lijn van PUPA? Breng dan gerust een bezoekje aan de salon om de producten zelf te testen.

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Secured By miniOrange