Water Soul & Sun Soul

Water Soul & Sun Soul

  Er komt prachtig weer aan! De zon laat zich volop zien. Dat betekent lekker genieten in de tuin, maar ook oppassen voor de zon. De zonnekracht is momenteel heel sterk en daarom is het extra belangrijk om je goed te beschermen tegen de zon. Comfort Zone heeft 2 hele mooie lijnen hiervoor: Water Soul (nieuw!) & Sun Soul.

  Beiden lijnen hebben verschillende producten. Ze hebben gemeen dat de flesjes van gerecycled plastic zijn gemaakt. Verder hebben ze hele specifieke producten in hun lijn, waarbij je kunt nagaan welke het beste bij je past. Water Soul is compleet nieuw en is niet zomaar een lijn met zonproducten.

  De voordelen van Water Soul:
  – breed spectrum UVA/UVB met verlaagde filter concentratie
  – groot aandeel fotostabiele filters (voor de beste bescherming met minder absorptie en ook vermindert het de giftigheid van het watermilieu)
  – zeer waterbestendig (80 minuten)
  – zeer duurzame en biologische afbreekbare formule
  – CO2 neutrale verpakking
  – geen parfum toegevoegd in de producten met zonbescherming
  – betere biologische afbreekbaarheid
  – wetenschappelijk getest

  Water Soul heeft een paar verschillende producten. Een daarvan is de Water Soul Eco Sun Cream in SPF 50 en SPF 30.

  Water Soul is echt veel beter voor de oceaan, met daarin al het prachtige koraal, dan andere zonnebrand producten. Normaal komen de moleculen van zonneproducten in de oceaan als wij daar zwemmen, met de Water Soul producten is dat geminimaliseerd. Een perfect product voor als je milieu bewust bent.
  Ook is het een ideale lijn voor watersporters, aangezien deze zonbescherming echt lang waterproof is.

  Je kunt de Water Soul Eco Sun Cream zowel voor je gezicht als voor je lichaam gebruiken. Wel zo handig! Ik heb het product getest en ik vind het echt een fijne zonbescherming. Het smeert gemakkelijk uit, zonder dat het heel dun is. De huid neemt het goed op, waardoor je huid absoluut niet vettig wordt. Bij veel zonproducten heb ik namelijk altijd het gevoel dat ik een vettig laagje op mij heb en dat voelt niet fijn. Dit product heeft dat absoluut niet, ik voel helemaal niet dat ik een zonbescherming op heb. Ook in mijn gezicht krijg ik geen acne van deze zonbescherming, terwijl ik dat bij veel andere merken wel heb.
  Kijk wel uit voor je (witte) kleding, want de vlekken krijg je er niet meer goed uit.

  De Water Soul lijn heeft ook een Eco Shower Gel. Omdat de producten van de Water Soul lijn zo waterproof zijn, kun je het beste nadien deze Eco Shower Gel gebruiken onder de douche. De zonbescherming wordt dan volledig van je huid gehaald. De ingrediënten uit dit product hebben voor maar liefst 93,49% een natuurlijke oorsprong.

  Na het douchen breng je dan de Water Soul Aloe Gel aan. Dit is een heerlijke zachte en frisse gel, met natuurlijk Aloe Vera. Ook dit producten kan zowel voor het gezicht als voor het lichaam gebruikt worden. Het is ideaal om heerlijk af te koelen en eventueel de roodheid te verlichten, na een dagje zonnen.

  Ook dit product heb ik getest en ik vind het een heerlijke aftersun. Je voelt echt dat de huid verfrist wordt door dit product. De gel trekt echt super snel in! Ideaal ook dat het zowel voor het gezicht als voor de rest van het lichaam gebruikt kan worden.
  Je zou deze tube ook in de koelkast kunnen leggen, voor een nog koeler effect!

  De Sun Soul lijn is de anti-aging lijn met zonproducten. Nu weet je direct wat het verschil is met de Water Soul lijn. Deze lijn activeert het herstel van het DNA, is rijk aan vitamine C en hydrateert en herstelt de huidbarriere.

  Er zitten verschillende soorten zonbescherming in de Sun Soul lijn, hierboven zie je de cremes voor het gezicht:
  – Sun Soul Extra Cream SPF50+. Deze heeft een zeer hoge UVA en UVB bescherming. Dit product is ideaal voor de eerste zonnestralen of als je een bleke huid hebt. Het is een niet vettige creme, zonder siliconen.
  – Sun Soul Cream SPF30. Dit product heeft een gemiddelde bescherming en is daardoor geschikt voor een huid dat goed tegen de zon kan.
  – Sun Soul Cream SPF15. Deze lage bescherming is echt geschikt voor een getinte huid die zelden verbrand.
  Al deze producten gaan het verouderingsproces tegen.

  Hij staat niet op de foto, maar is er wel: De Sun Soul Face Cream. Een aftersun speciaal voor het gezicht. Uiteraard ook met anti-aging werking.

  Ook heeft de lijn zonbescherming voor het lichaam:
  – Sun Soul milk SPF30. Een gemiddelde bescherming en dus geschikt voor een huid die goed tegen de zon kan.
  – Sun Soul SPF50 Face & Body Cream: Dit is een creme textuur voor de huid die optimale bescherming nodig heeft.
  – Sun Soul Aftersun Body: Voor na het zonnen om de huid van het lichaam weer te kalmeren

  – Sun Soul Tan Maximizer: Dit is een veelzijdig product. Je kan het gebruiken iedere dag als body cream om je huid voor te bereiden op de zon, zodat je sneller & egaler bruin wordt, minder kans hebt op verbranden en zon allergie tegen kunt gaan.
  Dit product kan je ook gebruiken als Pro Longer om je bruine kleur langer vast te houden.

  Er is ook een speciaal product voor kinderen, namelijk de Sun Soul Milk Kids SPF50+. Kinderhuidjes zijn gevoeliger en hebben daarom een speciaal zonproduct nodig. Dit product is water resistant, ook wel zo handig bij kinderen.

  De Sun Soul Stick SPF50+ is speciaal voor de gevoelige zones. Het is een stick in een handige pocket size en dus makkelijk mee te nemen. Door de hoge SPF is het een perfecte zonbescherming voor plekken die snel verbranden. Ideaal voor als je neus snel verbrand of voor littekens.

  Tot slot is er ook nog de Sun Soul Body Cream. Dat is een aftersun voor het hele lichaam. Deze is geschikt voor alle huidtypen.

  Zo, dat was heel veel informatie. Hopelijk is het verschil nu duidelijk en kun je kiezen welk product het beste bij je past. Voor een individueel advies kun je natuurlijk altijd je vragen stellen in de salon of via stel je vraag via WhatsApp: 06-83263958

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Secured By miniOrange